2019-03-28 12:14:16
Φωτογραφία για Καραμπόλα...
Το άγνωστο (στους περισσότερους) πρόσωπο της φωτογραφίας είναι η νέα διευθύντρια επικοινωνίας του ΣΚΑΙ Αμαλία Κυπαρίσση στη θέση του αποχωρήσαντος Χάρη Γούλιου. 

Ομολογουμένως το παρασκήνιο της τοποθέτησης έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όλα ξεκίνησαν από μια καραμπόλα στο συνδυασμό του υποψηφίου για το Δήμο της Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη!

Οι πληροφορίες θέλουν την Κυπαρίσση που έχει περάσει από τις δημόσιες σχέσεις του Παναθηναϊκού, από την εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού στο MEGA, ενώ ήταν στενή συνεργάτις του Θεόδωρου Ρουσόπουλου κατά τη θητεία του στην κυβέρνηση Καραμανλή… Αρχικά προοριζόταν για το συνδυασμό “Αθήνα Ψηλά” του Μπακογιάννη, στην πορεία όμως προέκυψε η καραμπόλα (που λέγαμε πιο πάνω, εξαιτίας δηλαδή άλλου προσώπου δημοφιλούς που τελικά πήρε τη θέση της) και προκειμένου να μείνει στον “πάγκο” – λένε οι κακές γλώσσες, τοποθετήθηκε στον ΣΚΑΙ.

Ενδεχομένως μέρος του παραπάνω παρασκηνίου πιθανότατα “φωτίζει” ή και συμπληρώνει (κατά το μια φωτογραφία χίλιες λέξεις) από μόνη της η εικόνα της Αμαλίας Κυπαρίσση, μιας και για τους σχολαστικούς και παρατηρητικους αναγνώστες η κόκκινη πουκαμίσα μέσα από το μαύρο σακάκι είναι σήμα κατατεθέν της διεθνούς φίρμας ZEUS + DΙΟΝΕ!

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο ΣΚΑΙ ξέρει να “ψωνίζει” για αυτό και δεν ρισκάρει εν όψει εκλογών να αλλάξει προμηθευτή!..

enimerosi24.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ