2019-03-28 17:42:55
Φωτογραφία για Πώς θα εμφανίσετε τη διαδικασία ενεργοποίησης της κάρτας Apple
Χθες, η Apple κυκλοφόρησε την πρώτη beta έκδοση του iOS 12.3 για τους προγραμματιστές. Οι προγραμματιστές βρήκαν σε αυτή γραμμές κώδικα που υποδεικνύουν την υποστήριξη για τις νέες υπηρεσίες και δυνατότητες που ανακοινώθηκαν κατά την παρουσίαση της άνοιξης, καθώς και τη διαδικασία ενεργοποίησης της κάρτας Apple.  

Ένα από τα προϊόντα που ανακοινώθηκαν στην εκδήλωση στις 25 Μαρτίου ήταν η Apple Card, η οποία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Goldman Sachs. Κρίνοντας από την περιγραφή, η κάρτα θα ενσωματωθεί στην εφαρμογή Πορτοφόλι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε γίνεται αποδεκτή η Apple Pay, ενώ επιστρέφει το χρήστη 2% από κάθε αγορά.

Ωστόσο, δεν γίνετε κάθε πωλητής ή κατάστημα να δέχεται την Apple Pay. Ως εκ τούτου, η Apple προσφέρει επίσης μια φυσική έκδοση της κάρτας Apple, κατασκευασμένη από τιτάνιο, για τη χρήση με τα παραδοσιακά POS τερματικά.

Οι πελάτες συνήθως αποκλείουν τις φυσικές πιστωτικές κάρτες. Ορισμένες τράπεζες απαιτούν την ενεργοποίηση καρτών σε ειδική εφαρμογή, ενώ άλλες ενεργοποιούνται όταν ο ιδιοκτήτης επικοινωνήσει με το κέντρο επαφών.


Δεδομένου ότι η Apple Card περιέχει μόνο το όνομα και το επώνυμο του χρήστη, η Apple έχει αναπτύξει έναν εντελώς νέο τρόπο ενεργοποίησης. Η κάρτα πρέπει να μεταφερθεί στο iPhone, στο οποίο θα εμφανιστεί ένα ξεχωριστό παράθυρο το ίδιο όπως και κατά την αντιστοίχιση με τα AirPods, HomePod, Apple TV και άλλες συσκευές.

Ένα άλλο γεγονός που έγινε γνωστό από την πρώτη beta έκδοση του iOS 12.3 , είναι πως η Apple Card αναπτύχθηκε με το κωδικό όνομα "Broadway".
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΚΙΝΑΛ: «Αυλαία» το Σάββατο...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΙΝΑΛ: «Αυλαία» το Σάββατο...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ