2019-03-28 17:44:34
Φωτογραφία για Deadline για αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος...
...έδωσε ο Βασιλειάδης στην ΕΠΟ Ο υφυπουργός Αθλητισμού απέστειλε την τροπολογία για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος στην ΕΠΟ και μετά τις 5 Απριλίου την...

καταθέτει στη Βουλή.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης δίνει διορία μίας εβδομάδας στην ΕΠΟ για να απαντήσει αν υπάρχουν αντιρρήσεις σε όσα αναφέρονται. Εφόσον δεν υπάρξει καμία ένσταση, η τροπολογία θα πάρει τον δρόμο προς τη Βουλή για ψήφιση.

Νωρίτερα η Ομοσπονδία είχε στείλει στον υφυπουργό Αθλητισμού την απόφαση που είχε πάρει η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ στο ξεκίνημα της περιόδου, αναφορικά με το τι θα ισχύει στην αναδιάρθρωση.

Σημειώνεται ότι ο Συνεταιρισμός παραμένει αντίθετος στο θέμα της μείωσης των ομάδων, ζητώντας να πάει για τη σεζόν 2020-21.

Πάντως όπως όλα δείχνουν είτε απαντήσει η ΕΠΟ είτε όχι, η τροπολογία θα πάρει οριστικά τον δρόμο της για την Βουλή προκειμένου να θεσμοθετηθεί η Super League 2.


Συνάντηση Βασιλειάδη-Φούσεκ

Πέραν των παραπάνω εξελίξεων, ο Γιώργος Βασιλειάδης δέχτηκε την Πέμπτη (28/3) στο γραφείο του τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα που έχει τοποθετήσει η FIFA στην ΕΠΟ, Πέτρ Φούσεκ.

Η συνάντηση έγινε χωρίς την παρουσία του Βαγγέλη Γραμμένου, ο οποίος ωστόσο ήταν ενήμερος.

Ο Τσέχος υπερ-σύμβουλος, ενημέρωσε τον υφυπουργό Αθλητισμού για τις εξελίξεις σχετικά με το VAR και ειδικότερα για το θέμα του κτιρίου που ήδη βρέθηκε και θα στεγάσει το κεντρικό σύστημα.

Επίσης, συζήτησαν για τα τελευταία κρούσματα βίας, με τον Πετρ Φούσεκ να δηλώνει προβληματισμένος και να ενημερώνει τον υφυπουργό πως έντονος προβληματισμός για το θέμα υπάρχει και σε FIFA/UEFA!
NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ