2019-03-30 17:47:49
Φωτογραφία για Basket League: Θρίλερ στην Ρόδο με θρίαμβο Πανιώνιου 106-109
Συναρπαστική ήταν η μάχη του Κολοσσού με τον Πανιώνιο

Στην Ρόδο έγινε το ματς της αγωνιστικής και ίσως... της χρονιάς για την Basket League και ο Πανιώνιος πανηγύρισε την παραμονή του.

Ο Πανιώνιος ήταν ο θριαμβευτής του μεγάλου ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Basket League. Νίκησε μέσα στην Ρόδο τον Κολοσσό με 109-106 στην παράταση και ουσιαστικά εξασφάλισε την δική του παραμονή κι έστειλε τους Ροδίτες στην Α2.

Ο Κολοσσός είχε προηγηθεί με 14 πόντους στις αρχές της τελευταίας περιόδου(!) αλλά δεν κράτησε το προβάδισμα. Ο Μπέρι με 30 πόντους και ο Ντόρσεϊ με 22 ήταν οι ηγέτες του Πανιώνιου, ο ΜακΚι πέτυχε το τρίποντο της ισοφάρισης στην εκπονή του κανονικού αγώνα.

Στην Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ έκανε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε του Λαυρίου με 59-38 και στο δεύτερο παρότι κατέβασε ταχύτητα, κράτησε με άνεση το προβάδισμα και τη νίκη με σκορ 99-88, έχοντας πέντε παίκτες με διψήφια παραγωγικότητα και πρώτο σκόρερ τον Τζέφερσον με 18 πόντους.

Στον Χολαργό η τοπική ομάδα με κορυφαίους τους Τάλτον (18π.) και Γιάνκοβιτς (17π.) έκανε ένα ακόμα βήμα για τα πλέι οφ, νικώντας την Κύμη με 73-66 και στερώντας της την ευκαιρία να πανηγυρίσει μια επιτυχία που θα σήμαινε και την οριστική της παραμονή.
ethnos
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ