2019-04-01 14:55:42
Φωτογραφία για Καταγγελία Σούρλα: Καταργήθηκαν οι έλεγχοι των καυσίμων στις Ένοπλες Δυνάμεις
Την αποκάλυψη ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχουν σταματήσει οι έλεγχοι στα καύσιμα του Ελληνικού Στρατού έκανε ο πρώην Υπουργός της ΝΔ Γιώργος Σούρλας, μιλώντας πριν μερικές ημέρες στο Ράδιο Μarconi (ΒΟΛΟΣ).

Δυστυχώς, επισήμανε ο κ. Σούρλας, παρά τις επανειλημμένες από 10ετίας και πλέον διαπιστώσεις για νοθεία, και την κατάθεση στην Στρατιωτική και Τακτική Δικαιοσύνη, 49 χημικών αναλύσεων καυσίμων των Ενόπλων Δυνάμεων που τα χαρακτηρίζουν νοθευμένα και ακατάλληλα για την κίνηση οχημάτων, τα κυκλώματα ασύδοτα και ανενόχλητα συνεχίζουν την δράση τους αγνοώντας κάθε Αρχή και μάλιστα σε ένα εθνικό ευαίσθητο τμήμα που εννοείται ότι τηρείται αυστηρά η νομιμότητα.

Ο κ. Σούρλας ζήτησε να τεθεί τέρμα στη δράση αυτών των κυκλωμάτων, να αναζητηθούν οι διαπλεκόμενοι και όχι μόνο να επιβληθούν κυρώσεις για τα εγκλήματα που διαπράττουν αλλά και να επιστρέψουν στο δημόσιο και τα δισεκατομμύρια που καταχράστηκαν.

Παράλληλα επέρριψε ευθύνες στη σημερινή κυβέρνηση, η οποία όπως δήλωνε θα καταπολεμούσε τη διαφθορά. «Ούτε ένα λίτρο καύσιμα δεν πάνε να πάρουνε από τον Στρατό να το στείλουνε για χημική ανάλυση» επεσήμανε ο κ. Σούρλας.

(ΠΗΓΗ: thenewspaper.gr)
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ