2019-04-01 20:30:55
Φωτογραφία για Πότε αρχίζουν οι εγγραφές σε νηπιαγωγεία και δημοτικά;
Και τι χρειάζεστε

Οι εγγραφές θα διαρκέσουν από τις 2 έως και τις 20 Μαΐου και ισχύουν για το σχολικό έτος 2019-2020. Στα Νηπιαγωγεία, μπορούν να εγγραφούν τα παιδιά που συμπληρώνουν το 4ο έτος ηλικίας έως την 31η Δεκεμβρίου του 2019. 

Ποια δικαιολογητικά θα χρειαστείτε;

Αίτηση εγγραφής- Υπεύθυνη δήλωση Αποδεικτικό στοιχείο για τη διεύθυνση κατοικίας του μαθητή Υπεύθυνη δήλωση του γονέα ή κηδεμόνα για την ανάληψη ευθύνης της ασφαλούς προσέλευσης και αποχώρησης του νηπίου Προσκόμιση του βιβλιαρίου υγείας ή έγγραφο που να αποδεικνύει ότι έχουν γίνει τα προβλεπόμενα εμβόλια Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή Στο Α’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου, θα φοιτήσουν τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από 1-1-2013 έως 31-12-2013. Θα χρειαστείτε τα εξής έγγραφα:

Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. Το Βιβλιάριο Υγείας του Παιδιού ή έγγραφο που να αποδεικνύει ότι έχουν γίνει τα προβλεπόμενα εμβόλια Το ατομικό δελτίο υγείας μαθητή Έγγραφο που να αποδεικνύει τη διεύθυνση κατοικίας του μαθητή Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου, που εκδίδεται με τη λήξη διδασκαλίας των μαθημάτων (15 Ιουνίου). Σε περίπτωση μη φοίτησης στο Νηπιαγωγείο, ο κηδεμόνα υποβάλλει αίτηση προς τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ώστε να εγκριθεί η εγγραφή του μαθητή.
newsmessinia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ