2019-04-02 09:24:55
Φωτογραφία για Μετατροπή του Κ.Ε.Π.Β. σε νέο δεύτερο καταυλισμό μεταναστών; (ΕΓΓΡΑΦΟ)
Ο Βουλευτής ΧΑ Καρακώστας Θεοδώρου Ευάγγελος, κατέθεσε ερώτηση προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (Αρ. Πρωτ. 6736/29-03-2019) με θέμα: «Μετατρέπεται το Κ.Ε.Π.Β σε νέο δεύτερο στην περιοχή καταυλισμό λαθρομεταναστών;».

Αναλυτικά αναφέρει:

Πριν από περίπου ένα έτος και στα πλαίσια της νέας δομής στον Ελληνικό Στρατό, το Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Πυροβολικού στην Θήβα, μετεξελίχθηκε σε Σημείο Υποδοχής Οπλιτών.

Σύμφωνα με φήμες οι οποίες κυκλοφορούν ευρέως στην τοπική κοινωνία των Θηβών αυτήν την χρονική περίοδο, η κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. προτίθεται να παύσει εντελώς την λειτουργία του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Πυροβολικού έστω και με την νέα του μορφή ως Σημείου Υποδοχής Οπλιτών, προκειμένου να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις του ως χώρους διαμονής ακόμη περισσότερων λαθρομεταναστών. Σημειωτέον πως σε ελάχιστη απόσταση από το Κ.Ε.Π.Β. ήδη υπάρχει καταυλισμός λαθρομεταναστών ο οποίος λειτουργεί.


Άξια αναφοράς στο σημείο αυτό είναι και η με αριθμό Φ900α/1410/15761/09-01-2018εντελώς γενικόλογη και αόριστη απάντηση την οποία έλαβα από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο σχετικό με το εν λόγω ζήτημα μέσο κοινοβουλευτικού ελέγχου  το οποίο υπέβαλα ήδη από την 21η Νοεμβρίου 2017, με την με αριθμό πρωτοκόλλου κατάθεσης 1385 Ερώτηση μου.

Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:

Έχουν βάση οι ευρέως διακινούμενες φήμες στην τοπική κοινωνία των Θηβών, για την επικείμενη οριστική παύση της λειτουργίας του Κ.Ε.Π.Β. έστω και ως Σ.Υ.Ο. και την μετατροπή του σε νέο δεύτερο στην περιοχή καταυλισμό λαθρομεταναστών;

Διαβάστε το σχετικό έγγραφο:
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ