2024-01-24 09:12:05
Φωτογραφία για Η αποκάλυψη της Λέχου για τον δεύτερο κύκλο της Μάγισσας

 



Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ένθετο “Τύπος Tv” και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου παραχώρησε η Κατερίνα Λέχου και μέσα σε όλα μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά “Η Μάγισσα” και τον ρόλο της Δαμιανής.



«Είναι μία ηρωίδα με αρνητικό πρόσημο, λίγοι άλλωστε είναι οι αθώοι σε αυτήν τη σειρά. Έπρεπε να τη δικαιολογήσω μέσα μου και δεν δυσκολεύτηκα. Έχω δει μεγάλα εγκλήματα να γίνονται στον βωμό της αγάπης. Το κίνητρό της ήταν να κρατήσει την οικογένειά της, να προστατέψει τον γιο της, να κρύψει τα μυστικά κάτω από το χαλί. Το ότι διαπράττει εγκλήματα δεν με ξενίζει, τα βλέπουμε και στην καθημερινότητα».

Αναφορικά με το αν έχουν γίνει συζητήσεις για το prequel της σειράς, απάντησε: «Το έχω ακούσει, ωστόσο δεν γνωρίζω κάτι! Αλλά αν γίνει νομίζω θα μιλάμε για νέους ηθοποιούς. Το prequel θα τοποθετεί την ιστορία 100 πριν, οπότε όλοι εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε». 



Την ίδια στιγμή, η Κατερίνα Λέχου μίλησε για την πληθώρα σειρών της φετινής τηλεοπτικής σεζόν: «Βλέπω μία τάση προς το παρελθόν, εννοώ ότι έχουμε αρκετές σειρές εποχής. Η γνώμη μου είναι ότι όσο πιο δεμένη και στιβαρή είναι μία ιστορία τόσο πιο δυνατή είναι! Κάθε σεζόν λοιπόν θα έπρεπε να έχει 12 επεισόδια, όπως συμβαίνει στο εξωτερικό. Το ελπίζω και το εύχομαι να συμβεί και στη χώρα μας. Αυτό θα είναι ωραίο και για εμάς… Εγώ τώρα πηγαίνω και κάνω μία σκηνή από το επεισόδιο 20 και μετά από το επεισόδιο 40. Είναι δύσκολο. Τόσο διάβασμα που έχω κάνει φέτος, στα 35 χρόνια που είμαι στον χώρο δεν έχει ξανασυμβεί. Και δεν αναφέρομαι στο να μαθαίνω τα λόγια, αλλά στο να βρω το νήμα της ιστορίας”».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ