2019-04-02 21:33:09
Φωτογραφία για Νεκρή η τέταρτη πλουσιότερη γυναίκα της Ρωσίας στη συντριβή αεροσκάφους της εταιρείας της
Μικρό επιβατικό αεροσκάφος συνετρίβη προχθες

Κυριακή στη δυτική Γερμανία, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ο χειριστής του και οι δύο επιβαίνοντες σε αυτό, ανάμεσά τους πλούσια ρωσίδα επιχειρηματίας, ανέφεραν η αστυνομία και η αεροπορική εταιρεία S7.

Κατέπεσε σε αγρό και ανεφλέγη

Το εξαθέσιο αεροσκάφος, που είχε απογειωθεί από τη Γαλλία και κατευθυνόταν στο Εγκελσμπαχ (Εσση), νότια της Φραγκφούρτης, κατέπεσε σε αγρό και ανεφλέγη περί τις 13:30 (14:30 ώρα Ελλάδας), διευκρίνισε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

H Νατάλια Φίλεβα (φωτό AP)

Τα αίτια του δυστυχήματος δεν είναι γνωστά ως τώρα. Με ανακοίνωσή της, η ρωσική αεροπορική εταιρεία S7 γνωστοποίησε ότι μεταξύ των επιβατών του μικρού αεροσκάφος βρισκόταν η 55χρονη Νατάλια Φίλεβα, βασική μέτοχός της.

 Περιουσία 600 εκατομμυρίων δολαρίων

Σύμφωνα με την κατάταξη του περιοδικού Forbes για το 2018, η Νατάλια Φίλεβα, ο σύζυγος της οποίας Βλαντίσλαβ Φίλεφ είναι ο επικεφαλής της S7, ήταν εκείνη τη χρονιά η τέταρτη πλουσιότερη γυναίκα στη Ρωσία, με περιουσία που υπολογιζόταν στα 600 εκατομμύρια δολάρια.


HIT RADIO FFH

✔@FFHRegional

Drei Tote bei Flugzeugabsturz in #Erzhausen - das Geschäftsreiseflugzeug kam laut Polizei aus Frankreich und war auf dem Weg zum Flugplatz #Egelsbach http://ffh.de/link/c04eb4t 

8:26 μ.μ. - 31 Μαρ 2019

Kleinflugzeug in Erzhausen abgestürzt

Beim Absturz eines Geschäftsreiseflugzeugs im südhessischen Erzhausen sind nach ersten Erkenntnissen der Polizei drei Menschen ums Leben gekommen. Die ffh.de

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη HIT RADIO FFH
aetos-grevena
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ψητά μήλα με ξηρούς καρπούς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ψητά μήλα με ξηρούς καρπούς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ