2019-04-03 08:35:35
Φωτογραφία για Τους θέλουν... μαζί!...
Την κοινή κάθοδο των συνδυασμών του Παύλου Γερουλάνου και του Νάσου Ηλιόπουλου, προτείνουν με κοινή δήλωσή τους οι πρώην υπουργοί Παντελής Οικονόμου και Γιάννης Πανούσης.

Στο κείμενό τους με τίτλο «Αθήνα : εκκίνηση δημοτικής ενότητα και κοινής πορείας», οι δύο πρώην υπουργοί που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ αντίστοιχα, υποστηρίζουν μεταξύ άλλων ότι είναι επιτακτική η ανάγκη συνεργασίας μεταξύ δυνάμεων και προσώπων που διεκδικούν τη Δημαρχία, με διαφορετικές ίσως αφετηρίες, αλλά κοινούς θετικούς προσανατολισμούς. Με βάση τις κοινωνικές ευαισθησίες, την ανάγκη προστασίας των δικαιωμάτων όλων και την εμπιστοσύνη στην αξία της λαϊκής συμμετοχής στα κοινά, όπως λένε.

«Πιστεύουμε ότι οι συνδυασμοί του Παύλου Γερουλάνου και του Νάσου Ηλιόπουλου πρέπει να βρουν τρόπους συνεννόησης, συναίνεσης, τελικά, κοινής καθόδου. Να διαμορφώσουν έναν αξιόπιστο συνδυασμό, έτοιμο και με το παραπάνω να ανταποκριθεί σε όποιες ευθύνες του αναθέσουν οι Αθηναίοι με την ψήφο τους», λένε, καλώντας παράλληλα τις όποιες κομματικές δυνάμεις, να επηρεάσουν θετικά αυτή την προοπτική...
matrix24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ