2019-04-03 10:28:22
Φωτογραφία για Ρεσιτάλ fake news από τους κορυφαίους...
Πορτοσάλτε και Μπογδάνος ιδρώνουν για να φτάσουν τον Λοβέρδο Τον Γιάννη Λοβέρδο σίγουρα δεν τον φτάνει κανείς, Άρης Πορτοσάλτε και Κωνσταντίνος Μπογδάνος όμως καταβάλλουν και αυτοί από το δικό τους μετερίζι φιλότιμες προσπάθειες ώστε να...

κάνουν τη δημοσιογραφία να χάσει κάθε έννοια δεοντολογίας και αξιοπρέπειας.

Με αφορμή λοιπόν τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βόρεια Μακεδονία για το αεροδρόμιο της Μίκρας, αναφερόμενος στα ραντάρ που βρίσκονται στο Τρίλοφο της Μίκρας και όχι στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, άρχισε μία παραφιλολογία για το πώς ο πρωθυπουργός «ξεπούλησε» και το όνομα του αεροδρομίου της πόλης.

Φυσικά μέρος των fake news δεν θα μπορούσαν να μην είναι τόσο ο Άρης Πορτοσάλτε, όσο και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Για τον Γιάννη Λοβέρδο δεν υπάρχει λόγος να γίνεται ιδιαίτερη αναφορά, εξυπακούεται πως ό,τι «χτυπάει» τον ΣΥΡΙΖΑ και είναι ψευδές, είναι η ειδικότητά του. 

Και οι τρεις δημοσιογράφοι λοιπόν, που τόσο ένθερμα υποστηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία (ο Λοβέρδος είναι και υποψήφιος) οργίασαν στους λογαριασμούς τους στο Twitter για το δήθεν ξεπούλημα Τσίπρα του αεροδρομίου και της ονομασίας του.

Το ότι ο πρωθυπουργός δεν αναφερόταν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λίγη σημασία έχει και για τους τρεις altsantiri.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ