2019-04-04 12:00:23
Φωτογραφία για Για fake news κατηγορεί τον Κουρτάκη η “ΑΥΓΗ”
Για διασπορά fake news κατηγορεί η “Αυγή” τον εκδότη των “Παραπολιτικών” Γιάννη Κουρτάκη, αφού με αφορμή την επίσκεψη του έλληνα πρωθυπουργού στη Βόρεια Μακεδονία επιχείρησε μέσω τουιτερ να παραποιήσει την εικόνα όταν έβγαζαν selfie Τσίπρας – Ζάεφ μπροστά από το ελληνικό υπουργικό συμβούλιο.

Ειδικότερα ο εκδότης της σαββατιάτικης εφημερίδας ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό φωτογραφία που φαινόταν μέσα σε κύκλο το μεσαίο δάκτυλο κάποιου πίσω απο τις πλάτες των δυο πρωθυπουργών… Με την “Αυγή” να παραθέτει το βίντεο τη στιγμή της selfie αποδεικνύοντας ότι η εικόνα που ανέβασε στα social media ο δημοσιογράφος είναι κατασκευασμένη.

Στη συνέχεια στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα “Αυγή” έγραψε ότι: “Ο Γιάννης Κουρτάκης ο εκδότης και δημοσιογράφος των Παραπολιτικών, υπέπεσε και πάλι στο ατόπημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων σκοπεύοντας να γελοιοποιήσει την πρώτη επίσκεψη Έλληνα Πρωθυπουργού στη γείτονα χώρα. Φαίνεται πως ο κ. Κουρτάκης αρνήθηκε να #kopseitamousia. Δεν δίστασε έτσι να χρησιμοποιήσει μια κακότεχνη επεξεργασία εικόνας”...

enimerosi24.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ