2019-04-04 14:58:42
Φωτογραφία για Ένας διαφορετικός «πόλος» μέσα στη ΝΔ...
Την ώρα που οι ακροδεξιές φωνές στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας είναι πιο «δυνατές» από ποτέ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει σχεδόν παραδώσει τα «κλειδιά» σε Άδωνη και Βορίδη, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης διαχωρίζει πλήρως τη θέση του, τονίζοντας ότι η ακροδεξιά δεν μπορεί να είναι μέσα στο κόμμα.

«Η ακροδεξιά δεν μπορεί να είναι μέσα στη ΝΔ», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και επικεφαλής των ευρωψηφοδελτίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News24/7 και συνέχισε: «Καμία ακραία και λαϊκιστική άποψη δεν μπορεί να εκφραστεί από Νέα Δημοκρατία».

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είπε επίσης ότι συμβάλλει ως ένας διαφορετικός πόλος μέσα στη ΝΔ. «Συμβάλω ως ένας πόλος σταθερότητας και δυναμικής, άλλης πρότασης και πολιτικής ανάλυσης μέσα στον χώρο μου. Δεν μπορώ ν’ αλλάξω τώρα τις απόψεις μου», ήταν αναλυτικά τα λόγια του.

Τέλος, εξέφρασε την άποψη ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ένας πολύ πετυχημένος Πρόεδρος, ενώ σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο στήριξής του από την ΝΔ, αποκάλυψε: «Προς τα εκεί πάμε»...

altsantiri.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ