2019-04-05 18:58:53
Φωτογραφία για Η Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 12.1.4
Σήμερα, η Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 12.1.4. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες iPhone δεν θα μπορούν πλέον να επαναφέρουν την συσκευή τους από το iOS 12.2 στην προηγούμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος. 

Η Apple τυπικά σταματά να υπογράφει παλιές εκδόσεις iOS μέσα σε λίγες εβδομάδες από την κυκλοφορία της ενημερωμένης έκδοσης. Η κυκλοφορία της τρέχουσας έκδοσης του iOS 12.2 πραγματοποιήθηκε επίσημα στις 25 Μαρτίου μετά την παρουσίαση της Apple για την άνοιξη.

Η υποβάθμιση της έκδοσης του λειτουργικού συστήματος είναι συνηθισμένη στους χρήστες που περιμένουν να ενημερώσουν τα jailbreak εργαλεία, αλλά μερικές φορές χρησιμοποιούν προηγούμενες εκδόσεις που είναι επίσης χρήσιμο για όσους αντιμετωπίζουν σφάλματα λογισμικού μετά την αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη έκδοση του iOS.

Η τρέχουσα έκδοση του iOS 12.2 περιλαμβάνει το Apple News +, νέους χαρακτήρες Animoji, υποστήριξη για AirPods δεύτερης γενιάς και το Powerbeats Pro. Η δοκιμή beta του iOS 12.2 έχει πραγματοποιηθεί από τις αρχές του τρέχοντος έτους.

Η Apple δοκιμάζει επίσης το iOS 12.3, το οποίο περιλαμβάνει μια ενημερωμένη εφαρμογή τηλεοπτικού περιεχομένου, τα κανάλια της Apple TV και άλλες ενημερώσεις. Πιθανώς, η απελευθέρωση της τελικής έκδοσης του iOS 12.3 θα πραγματοποιηθεί πριν από το τέλος της άνοιξης.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ