2019-04-05 19:53:30
Φωτογραφία για Απάντηση της ΕΛ.ΑΣ. στις κατηγορίες των Λιμενικών: Η ενημέρωση έγινε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης
Εικοσιδύο λεπτά πριν ολοκληρωθεί η επίθεση των δραστών εναντίον των ανδρών του Λιμενικού στα Εξάρχεια, έγινε η πρώτη κλήση για συνδρομή της αστυνομίας, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. Κατά τις ίδιες πηγές που επικαλούνται στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα, το κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος μαζί με τον Εισαγγελέα μετέβη στην οδό Ερεσού και Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια προκειμένου να διενεργήσει την έρευνα σχετικά με υπόθεση ναρκωτικών, στις 20:20 το απόγευμα.

Σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, η πρώτη κλήση εκ μέρους των ανδρών του Λιμενικού έγινε μετά από 18 λεπτά και συγκεκριμένα στις 20:38.

Η κλήση έγινε από ένα άτομο που κάλεσε το τηλεφωνικό κέντρο της Αμέσου Δράσεως (100) δηλώνοντας Αξιωματικός του Λιμενικού. Ο ίδιος ζήτησε συνδρομή ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για την έρευνα, ενημερώνοντας ότι βρίσκεται στο σημείο μαζί με Εισαγγελέα.

Ακολούθως, και συγκεκριμένα στις 20:50 άτομο με τα ίδια στοιχεία επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Αξιωματικό Υπηρεσίας του Α.Τ. Εξαρχείων ζητώντας συνδρομή για την έρευνα που πραγματοποιούσαν παρουσία Εισαγγελέα στο συγκεκριμένο σημείο.

Όπως υποστηρίζουν οι πηγές της ΕΛ.ΑΣ. η συμπλοκή μεταξύ των ανδρών του Λιμενικού Σώματος και των αγνώστων δραστών ολοκληρώθηκε γύρω στις 21:00 το βράδυ.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ