2019-04-05 20:24:59
Φωτογραφία για Ο Κυριάκος και οι κουτόφραγκοι...
«Ο Τσίπρας αντάλλαξε τις συντάξεις με το Μακεδονικό» επανέλαβε και χθες με στόμφο ο Ευρωπαίος αρχηγός της Ν.Δ. που σιχαίνεται το λαϊκισμό και τις θεωρίες συνωμοσίας! Όταν η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα πέτυχε τελικά και την αναστολή του μέτρου των συντάξεων και την επίτευξη συμφωνίας με μεγάλο πολιτικό κόστος, όχι μόνο για το όνομα αλλά και  για τις σημαντικές αλλαγές στο Σύνταγμα,το μόνο που απέμεινε πλέον στους μεγάλους εκδοτικούς ομίλους και πυλώνες της Ν.Δ. και στις ακροδεξιές φασιστικές φυλλάδες ήταν το ανέξοδο και αναπόδεικτο επιχείρημα ότι έγινε ανταλλαγή των συντάξεων με τις Πρέσπες. 

Κι όποιος δεν αντιλαμβάνεται έστω το παράλογο αυτής της γελοιότητας ας απαντήσει στο ερώτημα που δυστυχώς δεν έκανε χθες η Έλλη Στάη στον Κυριάκο: Οι δανειστές δεν γνώριζαν άραγε ότι ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή του είχαν τη συγκεκριμένη άποψη για την ανάγκη λύσης του μακεδονικού από τη δεκαετία του 1990; Δεν διάβαζαν τα δεκάδες δημοσιεύματα πριν και κυρίως μετά τα πρώτα συλλαλητήρια ότι οι «Συριζαίοι προδότες θέλουν να τα δώσουν όλα στους Σκοπιανούς;»

Πόσο ανίκανοι και ανόητοι είναι οι δανειστές που έδωσαν τις συντάξεις στον Τσίπρα διακινδυνεύοντας τα ωραία τους λεφτά ενώ κι ένα μικρό παιδάκι και πολύ περισσότερο οι έγκυροι δημοσιογράφοι και μέντορες του Κυριάκου ότι ούτως ή άλλως - και ανεξαρτήτως συντάξεων- ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας ήθελαν αυτή τη συμφωνία;
efsyn.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ