2019-04-06 18:46:24
Φωτογραφία για Θ. Θεοχαρόπουλος: Συμπόρευση με ΣΥΡΙΖΑ με όρους πολιτικής αυτονομίας
«ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ αποφασίσαμε να συμπορευτούμε σε προγραμματική βάση με όρους πολιτικής και οργανωτικής αυτονομίας» δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θ. Θεοχαρόπουλος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Όπως είπε ο κ. Θεοχαρόπουλος η προγραμματική διακήρυξη αποτελεί τη βάση της συμφωνίας μεταξύ ΔΗΜΑΡ - ΣΥΡΙΖΑ. «Κοιτάμε μπροστά, με όρους μέλλοντος και όχι παρελθόντος. Μας ενώνει η ανάγκη κοινών απαντήσεων στις νέες προκλήσεις για την Ελλάδα και την Ευρώπη, παραμερίζοντας υπαρκτές διαφορές μας» επισήμανε, προσθέτοντας πως κοινός στόχος είναι «μια ισχυρή προοδευτική συμμαχία για να ηττηθεί ο εθνικολαϊκισμός και οι συντηρητικές δυνάμεις σε Ευρώπη και Ελλάδα».

Στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, συμμετείχαν και ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, και ο Υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης. Tον κ. Θεοχαρόπουλο συνόδευσε αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ αποτελούμενη από τους Δημήτρη Χατζησωκράτη, Δημήτρη Χαλαζωνίτη, Στέργιο Καλπάκη, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Ευγενία (Τζένη) Αρσένη, Γιάννη Αργυρό, Γιώργο Παπαβασιλόπουλο. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά την απόφαση που είχε λάβει νωρίτερα το μεσημέρι η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ να ενώσει τις δυνάμεις της με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις κινήσεις που συμμετέχουν στην Προοδευτική Συμμαχία. 

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ