2019-04-07 19:48:22
Φωτογραφία για Ψάχνουν απαντήσεις για την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι
Άγνωστα παραμένουν έως αυτή την ώρα τα αίτια της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε, σήμερα το πρωί, στο Χαλάνδρι όταν ένας 27χρονος σκότωσε τον 4χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η τραγωδία, που σκόρπισε σοκ στη γειτονιά της οδού Τυμφρηστού 12-14, εκτυλίχθηκε γύρω στις 11 το πρωί και έγινε αντιληπτή από τους πυροβολισμούς που ακούστηκαν εκείνη την ώρα στο διαμέρισμα στο οποίο βρισκόταν ο δράστης και αυτόχειρας με το παιδί του που είχε πάρει από την εν διαστάσει σύζυγό του για να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο.

Η 21 ετών μητέρα του παιδιού, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είχε διαπληκτιστεί το προηγούμενο βράδυ με τον 27χρονο κατά την μεταξύ τους τηλεφωνική συνομιλία και παρότι τον καλούσε συνεχώς για να επικοινωνήσει ξανά μαζί του, εκείνος δεν το σήκωνε. Ανήσυχη για το τι μπορούσε να είχε συμβεί σήμερα το πρωί αποφάσισε να πάει στο διαμέρισμα όταν έμαθε από τους γείτονες για τους πυροβολισμούς.


Όταν η τραγική μητέρα μπήκε στο σπίτι, ανακάλυψε νεκρό το παιδί της και τον πατέρα του. Σε κατάσταση σοκ κάλεσε την Αστυνομία με τους πρώτους αστυνομικούς που μπήκαν στο σπίτι να βγουν, όπως ανέφεραν οι περίοικοι και οι ίδιοι δακρυσμένοι.

Όπως έγινε γνωστό ο 27χρονος ζήλευε την 21χρονη σύζυγό του και αρκετές φορές καυγάδιζε μαζί της καθώς θεωρούσε ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις.

Έρευνες για την υπόθεση ανέλαβε κλιμάκιο του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής οι οποίοι διερευνούν τις συνθήκες και τα αίτια αυτής της συγκλονιστικής τραγωδίας.

Στο σπίτι δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα, ενώ η σοκαρισμένη 21χρονη δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την κατάθεσή της καθώς κατά την διάρκειά της λιποθύμησε με συνέπεια να χρειαστεί να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Μάνος Τσαλδάρης
efsyn.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ