2019-04-08 14:52:20
Φωτογραφία για ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ - Ο αγροτόκοσμος θα σας πετάξει στον Καιάδα της Ιστορίας.
Με νέες προκλητικές δηλώσεις εμφανίστηκε ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης κατά την ομιλία του στο 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Επιτραπέζιας Ελιάς στη Καλαμάτα.

Βέβαια, είχε το θράσος να τα πει όλα αυτά διότι γνώριζε πως από το ακροατήριο απουσίαζαν παντελώς οι εξαθλιωμένοι αγρότες, εξαθλιωμένοι από την πολιτική των κυβερνήσεων – μαριονέτες της χώρας μας.

Μίλησε για το νέο πρόβλημα ιχνηλασιμότητας και ποιότητας ελαιολάδου, αλλά απέκρυψε το γεγονός ότι αυτό οφείλετε στην αποτυχία του υπουργείου να εφαρμόσει το πρόγραμμα της Δακοκτονίας, προτρέποντας τους αγρότες να καταφύγουν ανεξέλεγκτα σε ιδιωτικούς ψεκασμούς με αμφίβολη αποτελεσματικότητα , ανεβάζοντας το κόστος παραγωγής, υποβαθμίζοντας την ποιότητα του προϊόντος και βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία των ίδιων των παραγωγών.

Απέκρυψε το γεγονός για την μεγάλη μείωση της παραγωγής που επίσης οφείλετε στην αποτυχία του προγράμματος της Δακοκτονίας και έχει ως αποτέλεσμα ο Νομός μας καθώς και οι υπόλοιπες ελαιοκομικές περιοχές να έχουν περιέλθει σε δυσμενέστατη οικονομική κατάσταση.


Μίλησε για την καλή σοδειά του 2017 αλλά απέκρυψε να πει πως δεν χρειάστηκε να γίνουν ψεκασμοί αφού λόγω του καλού καιρού δεν υπήρχε δάκος.

Αντίθετα αισθάνεται ικανοποιημένος από την δυσβάσταχτη φορολογία αλλά και την τιμή του ελαιολάδου στα 2 ευρώ.

Κλείνοντας απαντάμε με μία δική του φράση που τόλμησε να ξεστομίσει:

Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του στην προστασία των εθνικών μας προϊόντων Αλίμονο σας Γραμματείς και Φαρισαίοι δεν είναι μακριά η ώρα που ο αγροτόκοσμος παραδειγματικά θα σας τιμωρήσει στους δρόμους του αγώνα και μαζί με τον υπόλοιπο λαό θα σας πετάξει στον Καιάδα της Ιστορίας.
newsmessinia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ