2019-04-09 19:19:58
Φωτογραφία για Οριστικό! Σε αυτό το κανάλι βγαίνει το THE VOICE τη νέα σεζόν
μέχρι αύριο το τρέιλερ

Μετά από το τελευταίο επεισόδιο του THE VOICE, του οποίου τα δικαιώματα κατέχει μέχρι τώρα ο Ατζούν, διεκδίκησε ο ΑΝΤ1 ,ωστόσο, όπως εδώ και καιρό σάς γράψαμε, εγκατέλειψε τη διεκδίκηση και προχωρά κανονικά στο στήσιμο του άλλου τάλεντ σόου, THE FOUR. Το VOICE , όμως, από ποιο κανάλι άραγε θα επιστρέψει; Ο ΣΚΑΪ ,λοιπόν, είναι ο σταθμός που θα βγάλει στον αέρα ξανά το επιτυχημένο μουσικό σόου, και αυτό είναι πια οριστικό κι όχι σε επίπεδο φημολογίας, τουλάχιστον όπως μεταφέρει το tinasmess.

Σύμφωνα με πληροφορίες του site και της Τίνας Μεσσαροπούλου, απόψε το βράδυ ή το αργότερο αύριο το πρωί πρόκειται να βγει και το σχετικό τρέιλερ του μουσικού σόου ανακοινώνοντας τα casting goals, δηλαδή τις οντισιόν ζητώντας από τους υποψήφιους να κάνουν αίτηση συμμετοχής στο παιχνίδι. Μάλιστα, οι συντελεστές παραμένουν όλοι στη θέση τους με πρώτους και καλύτερους τους κριτές που τόσο αγαπήθηκαν από το κοινό, ενώ και στα backstage παραμένει η Λάουρα Νάργες. Άλλωστε, παρά το κόψιμο του “Survivor Πανόραμα”, η πρώην παίκτρια του “Survivor” συνεχίζει να έχει την εκτίμηση και τις ευλογίες του Τούρκου παραγωγού.


Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα καθώς σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό στο κανάλι του Νέου Φαλήρου σκοπεύουν να ξεκινήσουν πολύ νωρίς το πρόγραμμά τους την ερχόμενη σεζόν, μην αφήνοντας πολλά περιθώρια στους ανταγωνιστές τους. Αυτό σημαίνει ότι το X- FACTOR του OPEN ,αν βγει την ερχόμενη σεζόν στον αέρα, όπως όλα δείχνουν θα έχει πολύ μεγάλο ανταγωνισμό καθώς πέρα από το “Τhe Voice” στον ΣΚΑΪ, στον ΑΝΤ1 ετοιμάζουν το “Τhe Fοur”, ένα άλλο πανομοιότυπο τάλεντ σόου.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πες πες, κάτι θα μείνει!...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πες πες, κάτι θα μείνει!...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ