2019-04-09 20:18:32
Φωτογραφία για Η Apple κυκλοφόρησε τη δεύτερη beta έκδοση του iOS 12.3, macOS 10.14.5, watchOS 5.3 και tvOS 12.3 για προγραμματιστές
Η Apple κυκλοφόρησε τη δεύτερη beta έκδοση των iOS 12.3, macOS 10.14.5, watchOS 5.3 και tvOS 12.3 για προγραμματιστές. Μετά την κυκλοφορία του πρώτου τεστ δοκιμών του νέου λειτουργικού συστήματος, έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες.  

Η πρώτη beta έκδοση περιλαμβάνει ορισμένα χαρακτηριστικά που ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της εταιρείας τον Μάρτιο.

Ως συνήθως, οι σημειώσεις κυκλοφορίας για τα iOS 12.3 beta 2, macOS 10.14.5 beta 2 και watchOS 5.3 beta 2 για προγραμματιστές αναφέρουν μόνο διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις σταθερότητας και όχι περισσότερες λεπτομέρειες.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης beta είναι ο επανασχεδιασμός της Apple TV. Όπως ανακοινώθηκε στην εκδήλωση του Μαρτίου, η ολοκαίνουργια εφαρμογή Apple TV συνδυάζει διάφορους τρόπους αναζήτησης και προβολής εκπομπών, ταινιών, σπορ, ειδήσεων και πολλά άλλα σε μια ενιαία εφαρμογή για iPhone, iPad, Apple TV, Mac, Smart TV και άλλες συσκευές συνεχούς ροής.

Μπορείτε να κάνετε λήψη αυτών των ενημερώσεων απευθείας από την συσκευή σας εάν έχετε προφίλ προγραμματιστή.

Πιθανώς, η τελική έκδοση των νέων λειτουργικών συστημάτων της Apple θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Moon Occults Saturn
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Moon Occults Saturn
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ