2019-04-09 21:15:17
Φωτογραφία για Η Καραπιπέρη–Λεκατσά Δήμητρα απο την Κανδήλα, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Ερ. Γαλούνη
        Η πρώην Πρόεδρος της Κανδήλας Ξηρομέρου κα Καραπιπέρη–Λεκατσά Δήμητρα, κάνει γνωστή την υποψηφιότητά της ως δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του Δημάρχου και εκ νέου υποψήφιο Ερωτόκριτο Γαλούνη, με την ανακοίνωση που ακολουθεί: 

Σε όσους θυμούνται....και σε όσους πρέπει να μάθουν

     Αγαπημένοι συνδημότες και συνδημότισσες του Δήμου Ξηρομέρου.

   Η τοπική κοινωνία της Κανδήλας με τίμησε με την εμπιστοσύνη της και με εξέλεξε Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κανδήλας τον Ιανουάριο 2011 εως Σεπτέμβρη 2014.

    Ανέλαβα την θητεία μου με επικεφαλής την αντίπαλη Δημοτική αρχή του κ. Σαμαρά στο νεοσύστατο Καλλικρατικό Δήμο Ξηρομέρου. Χωρίς προσωπικές επιδιώξεις και συμφέροντα καταβάλλοντας το μέγιστο των δυνατοτήτων μου προσπάθησα να βελτιώσω την καθημερινότητα των συγχωριανών μου...        Σ' αυτη την προσπάθεια είχα και την βοήθεια των τοτε μελών της τοπικής κοινότητας  και μέσα  απο εισηγήσεις μας  προς την Δημοτική αρχή κατορθώσαμε να δρομολογήσουμε ορισμένες θετικές προοπτικές για τον τόπο, (λειτουργια βρεφονηπιακού σταθμού-αξιοποίηση και αποκατάσταση κτιρίου παλαιού Γυμνασίου Κανδήλας - αποκατάσταση βελτίωση - διάνοιξη αγροτικών δρόμων - επέκταση δημοτικού φωτισμού - περίφραξη κερκίδων δημοτικού  γηπέδου Κανδήλας κ.α).


        Προσωπικοί λόγοι με κράτησαν μακριά απο την τοπική αυτοδιοίκηση τα επόμενα χρόνια παραμένοντας  πάντα όμως ενεργή σε όλες τις πολιτιστικές δραστηριότητες του  χωριού μας.

         Πονάω τον τόπο μου μόχθησα γι αυτον κι είμαι πάλι εδώ παρούσα για να συνεχίσω αυτά που άρχισα με ανθρώπους  που εμπιστεύομαι και με εμπιστεύονται. Θέτω  λοιπόν υποψηφιότητα στις φετινές εκλογές με τον συνδυασμό ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ του κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη και ζητώ ξανά την εμπιστοσύνη σας.

Στους συνυποψήφιους μου και σε όσους ανθρώπους αγαπάνε τον τόπο τους όπως εγώ, αφιερώνω κάποιους στίχους του Κίπλιγκ που τους έχω σαν "φυλαχτό": 

-Αν ποτε δεν σε μεθύσει του θριάμβου το κρασί

-Αν στα ψέματα των άλλων δεν λες ψέματα κι εσύ

-Αν μπορείς να μην θυμώνεις αλλα ούτε και να κλαίς οταν άδικα σου λένε πως μονάχα εσύ φταίς 

-Αν μπορείς καθε λεπτό σου να 'ναι μια δημιουργία και ποτέ  σου να μην μένεις με τα χέρια σταυρωμένα 

-Αν οι φίλοι κι οι εχθροί σου δεν μπορούν να σε πληγώσουν 

-Αν οι σχέσεις με "βασιλιάδες" τα μυαλά δεν σου σηκώσουν 

-Αν τους πάντες λογαριάζεις μα κανέναν χωριστά..

     Ε...τότε πια θα μπορέσεις να απολαύσεις όπως πρέπει την ζωή σου θα είσαι Άνθρωπος σπουδαίος κι όλη η Γη θα 'ναι δική σου!

ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  "ΑΝΘΙΣΕΙ"!

Παμε ξανά.. Πάμε δυνατά!

ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ-ΛΕΚΑΤΣΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τρόμος στα Τίρανα...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τρόμος στα Τίρανα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ