2024-02-26 22:48:07
Φωτογραφία για Στη δημοτική βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του σιδηροδρομικού Τάκη Παπαδημητρίου.
Στην αίθουσα εκδηλώσεων της δημοτικής βιβλιοθήκης Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του αείμνηστου σιδηροδρομικού Τάκη Παπαδημητρίου, με τίτλο Ο Σιδηροδρομικός Σταθμός «Υποδοχής του Εκπτώτου Σουλτάνου Αβδούλ Χαμίτ Β,»

Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο με τον αείμνηστο Ευθύμιο Κοντόπουλο ο οποιος αναφέρονταν στην ιστορία της στρατιωτικής στάσης και στο βαγόνι του σουλτάνου που όπως ανέφερε συχνά αυτό το βαγόνι ανήκει στην Θεσσαλονικης, κάτι που για μια ακόμη φόρα επισήμαναν όλοι οι ομιλητές της εκδήλωσης.

Στο σημαντικό έργο και στην προσφορά στον σιδηρόδρομο, του Τάκη Παπαδημητρίου, αναφέρθηκαν οι ομιλητές κάνοντας λόγο για μια προσωπικότητα που εμφορούνταν από αγάπη για τον σιδηρόδρομο και την ιστορία του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι, της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης, Σύλλογοι καθώς και τα σωματεία των συνταξιούχων σιδηροδρομικών.

Σε ειδική αίθουσα υπήρχε έκθεση φωτογραφίας με την ιστορία του σιδηροδρόμου

Την εκδήλωση έκλεισε ο μουσικός Σύλλογος «Φιλομήλα» Εύοσμου.

Χρήστος Γιαννακίδης

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ