2019-04-09 22:40:52
Φωτογραφία για Δύο ακόμη  στην Βουλή…
από τους πέντε πολιτικούς, για την Novartis Σεβόμαστε το τεκμήριο της αθωότητας. Πράγματι δεν βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς του ιδίου του κ. Λοβέρδου, συγγενών ή συνεργατών του, αλλά από την έρευνα της Εισαγγελίας έχουν προκύψει αποχρώσες ενδείξεις για το αδίκημα της «παθητικής δωροδοκία» και γι’ αυτό θα κληθεί ο πρώην υπουργός, να δώσει διευκρινήσεις στην εισαγγελέα διαφθοράς, κυρία Ελένη Τουλουπακη, είπε η Έρρικα Βαλλιάνου στον Σεραφείμ Κοτρώτσο («Επόμενη Μέρα» – ΕΡΤ).

Σύντομα στην…

Βουλή, συμπλήρωσε η δημοσιογράφος Βούλα Κεχαγιά, που ήταν επίσης καλεσμένη στην εκπομπή θα σταλεί δικογραφία για δυο ακόμη από τους πέντε πολιτικούς (Γεωργίαδη, Σαμαρά, Στουρνάρα, Αβραμόπουλο, Σαλμά), για τους οποίους η έρευνα συνεχίζεται.

«Δεν έχει ξαναγίνει να κρεμάνε στα μανταλάκια πολιτικούς», είπε ο επίσης προσκεκλημένος στην «Επόμενη Μέρα», Γεράσιμος Γιακουμάτος , απαντώντας στην παρατήρηση του παρουσιαστή της εκπομπής, πως το κόμμα του κάνει μία πρωτοφανή επίθεση κατά της Δικαιοσύνης.

Έχουν συνηθίσει οι δικαστές απ’ αυτές τις επιθέσεις και συνεχίζουν την δουλειά τους χωρίς να πτοούνται, πρόσθεσε η Έρρικα Βαλλιάνου.

Κατά Γιακουμάτο, η σκευωρία δεν γίνεται από τους δικαστές, αλλά από την κυβέρνηση και τάχθηκε και αυτός, όπως χθες και ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπέρ της αθωότητας του Ανδρέα Λοβέρδου…
NoNews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ