2019-04-10 17:13:27
Φωτογραφία για Παραίτηση Μπαταγιάννη από τη Superleague!...
Την παραίτησή του από την προεδρία της Superleague υπέβαλε ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης. Στην επιστολή, που αποκαλύπτει το SDNA, επικαλείται προσωπικούς λόγους.

Λιγότερο από δέκα μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης αποτελεί παρελθόν από τον προεδρικό θώκο της διοργανώτριας αρχής. 

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπέβαλε την παραίτησή του από την προεδρία της Λίγκας για προσωπικούς λόγους. 

Στην ανακοίνωσή του προς τα μέλη του Λίγκας, ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης τονίζει ότι είναι "καθαρά προσωπικοί" οι λόγοι της παραίτησής του, καθώς «με δεδομένο ότι στα ιδιαίτερα αυξημένα προβλήματα του Συνεταιρισμού, δεν έχω πλέον τη δυνατότητα λόγω των σοβαρών προσωπικών προβλημάτων, να αφιερώσω περισσότερο χρόνο για την επίλυση τους και θεωρώ ότι θα ήταν προτιμότερο για το συμφέρον του Συνεταιρισμού να με διαδεχθεί κάποιος που θα μπορεί να διαθέσει περισσότερο».

Και καταλήγει λέγοντας: «παρακαλώ τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Συνεταιρισμού (σ.σ. Χρήστος Δάρας) όπως άμεσα ενεργοποιήσει τις διαδικασίες, για την εκλογή νέου Προέδρου ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στη λειτουργία του». 

Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε και η επίσημη ενημέρωση από τη Superleague: 

Ανακοινώνεται ότι ο κ. Ευάγγελος Μπαταγιάννης υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League για προσωπικούς λόγους...
NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ