2019-04-10 22:16:14
Φωτογραφία για Με πολύ κόσμο η παρουσίαση στην ΠΑΛΑΙΡΟ του βιβλίου του ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ: Ελεύθερος Ενεργός Πολίτης και όχι Φοβισμένος Υπήκοος
           Παρουσία αρκετών Παλαιριωτών που γέμισαν την αίθουσα εκδηλώσεων "Ο ΠΑΡΗΣ" του κ. Γαρίδα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 7 Απριλίου 2019, η παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Τριαντακωνσταντή: "Ελεύθερος Ενεργός Πολίτης και όχι Φοβισμένος Υπήκοος", στην Πάλαιρο ΒΙΝΤΕΟ.           Για τα βιώματα του συγγραφέα μίλησε η κα Καλλιόπη Μιρισιώτη και για τον Ελεύθερο ενεργό πολίτη και όχι φοβισμένο υπήκοο μίλησε ο ιδιοκτήτης και εκδότης της εφημερίδας "Παλμός της Αιτωλοακαρνανίας" κ. Σβέρκας Θεόδωρος. Για τα θέματα του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας και τις Δημοτικές Εκλογές μίλησε ο Κώστας Τριαντακωνσταντής και άσκησε σκληρή κριτική στην δημοτική αρχή για κακοδιαχείριση και κακοδιοίκηση που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα...........

Ένα μικρό απόσπασμα από το βιβλίο:

      "Οργίζομαι με τα καμώματα των ανόητων νεόπλουτων, που παρέδωσαν τη ψυχή τους και στο διάβολο ακόμη. Θυμώνω με τις προκλητικές συμπεριφορές πολλών που κατέχουν ποικιλώνυμες εξουσίες, θυμώνω που ξέχασαν τη καλύβα που μεγάλωσαν, θυμώνω που φόρεσαν κοστούμια που δεν τους πάνε, εξοργίζομαι με ρόλους που νομίζουν πως παίζουν και δεν αντιλαμβάνονται ότι γίνονται περίγελοι, εξεγείρομαι με πολλά ακατανόητα του σύγχρονου τρόπου ζωής. 


      Κάποιοι ξέχασαν τη καταγωγή τους. Νομίζουν ότι πέρασαν στην αντίπερα όχθη. Πλανώνται πλάνη οικτρά. Δεν καταλαβαίνουν ότι απλώς είναι γρανάζια και υπηρέτες ενός σάπιου και διεφθαρμένου συστήματος. Το σύστημα αναπαράγεται και επιβιώνει μέσα από τις στάχτες του. 

      Ρίχνοντας ένα μικρό κομμάτι από την πίτα σε πολλούς από αυτούς που περιέγραψα, και ποντάροντας στα χαμηλά ηθικά αντανακλαστικά τους, μέσω της πλύσης εγκεφάλου που έχει γίνει από τηλεόραση, διαδίκτυο, έντυπο τύπο, εκπαιδευτικών συστημάτων, ζει και βασιλεύει".

ANAKOIΝΩΣΗ

-Το βιβλίο μπορείτε να το αγοράσετε από το βιβλιοπωλείο της κ Ευαγγελίας  Αχυριάτη στη Πάλαιρο.  Επίσης για την αγορά του βιβλίου μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 6977087399

-Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση δεν είχε κανέναν κερδοσκοπικό χαρακτήρα και τα κέρδη από τη πώληση των βιβλίων θα προσφερθούν στο Περιφερειακό Ιατρείο της Παλαίρου.

-Το Βιβλίο μετα τη παρουσίαση στην Πάλαιρο και στη Βόνιτσα θα ταξιδέψει και θα κάνει στάσεις για παρουσίαση: 

α)-Tην Κυριακή 14 Απριλίου 2019 και ώρα 11:00 πμ στη Κατούνα, στο Καφε-ζαχαροπλαστείο του κ. Κολύδα και β) στην Αθήνα με ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς. 

Καλοτάξιδο....
ximeronews
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι κρίκοι του Βαγγέλη...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι κρίκοι του Βαγγέλη...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ