2024-04-06 12:10:05
Φωτογραφία για Ανδρέας Μικρούτσικος: Ισχύει η συμμετοχή μου στο «TV Queens», μάλλον η Ιωάννα Μαλέσκου θα είναι στην παρουσίαση
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για την τηλεοπτική σεζόν, το νέο του πρότζεκτ, αλλά και τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου, στην οποία αναφέρθηκε στη Δανάη Μπάρκα.

Ο παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Fay's Time» και δήλωσε αρχικά: «Η γεύση που μου έχει αφήσει η τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε είναι εξαιρετική μέσα από τις δυσκολίες πάντα. Μπόρεσα να αφήσω το στίγμα μου».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο νέο του πρότζεκτ, με τίτλο «TV Queen». «Ισχύει η συμμετοχή μου, πλέον οριστικοποιήθηκαν οι κουβέντες. Δουλεύουμε καθημερινά και προς τις αρχές του άλλου μήνα, θα είμαστε στον αέρα με μια εκπομπή που θα προσπαθήσουμε να τη στήσουμε στις σωστές βάσεις», εξήγησε.

Πρόσθεσε επίσης: «Θα είμαι μέσα σε όλα, αλλά όχι καθηγητής. Θα είμαι σαν διευθυντής, όπως και στο Fame Story. Το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται η Ιωάννα Μαλέσκου στην παρουσίαση, χωρίς αυτό να έχει τελεσιδικήσει. Οι απόψεις μου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχουν διαδοθεί και είναι στα όρια της μήνυσης».

Τέλος, του ζητήθηκε να σχολιάσει τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου και την ατάκα που είπε για τη Δανάη Μπάρκα, «ότι δεν έχει μεγαλώσει με τις ίδιες αξίες».

«Θέλω κλείνοντας να στείλω την αγάπη και τη χαρά μου στη Βίκυ Σταυροπούλου. Φιλάκια», είπε κλείνοντας.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ