2019-04-14 12:55:37
Φωτογραφία για Αλλο το σκάνδαλο Novartis, και άλλο του Πετσίτη...
Για την Ελίζα Βόζεμπεργκ (ΝΔ), η υπόθεση Πετσίτη "δεν είναι αντιπερισπασμός στην υπόθεση Novartis", αλλά "ένα αυτοτελές θέμα που κατά τη γνώμη μου είναι η επιτομή της διαπλοκής".

Μίλησε για αναπάντητα ερωτήματα (στα «Ακραία Φαινόμενα»): «Θέλει εξήγηση όταν ο ίδιος ο κ. Σκουρλέτης εχθές για πρώτη φορά παραδέχθηκε και λέει ότι ο κόσμος θέλει απαντήσεις; Άρα υπάρχουν ερωτηματικά. Ο κ. Πετσίτης ήταν ο άνθρωπος όχι της διπλανής πόρτας, ο άνθρωπος που όπως είπε και η κα Κωνσταντοπούλου πρόσφατα ο οποίος ήταν δίπλα στον κ. Παππά από καταβολής ΣΥΡΙΖΑ, μπαινόβγαινε στο Μαξίμου με μία ευκολία που κανείς δεν μπορεί να το κάνει. Είναι ο άνθρωπος που αυτή τη στιγμή έχει ένα πλουτισμό ανεξήγητο, έχει μία διαδρομή χρημάτων από το γραφείο του Αρτεμίου».

Και διαφοροποίησε τις δύο υποθέσεις: Η ειδοποιός διαφορά της υπόθεση Novartis από την υπόθεση Πετσίτη είναι πως στη «μεν υπόθεση Novartis ξεκίνησε με κάποια καθοδήγηση και κατασκευή μαρτύρων. Το λέω με την ευθύνη των λόγων μου (…) ενώ το σκάνδαλο Πετσίτη είναι αυθύπαρκτο. Υπάρχει ο κ. Πετσίτης, υπάρχει η ΔΕΠΑ υπάρχει η διασύνδεση με ένα παράνομο και ανεξήγητο πλουτισμό»...
NoNews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ