2019-04-14 20:56:47
Φωτογραφία για Στελέχη του ΚΙΝΑΛ ζητούν από Γεννηματά να πάρει πίσω τη στήριξη σε Κατσιφάρα- Τον στηρίζει πάντως ο Γιώργος…
Οι αναταράξεις στο Κίνημα Αλλαγής για την συμπόρευση Κατσιφάρα με ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν με το κόμμα να είναι διχασμένο και μεγάλο τμήμα του να στηρίζει τον Κώστα Σπηλιόπουλο στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ένα κορυφαίο στέλεχος του ΚΙΝΑΛ μάλιστα , ο πρώην νομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος που είναι υποψήφιος με Σπηλιόπουλο, κάλεσε «την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ. να πάρει πίσω όσο είναι ακόμα καιρός, τη στήριξη στον Απόστολο Κατσιφάρα», όπως αναφέρει δημοσίευμα του dete.gr

«Καλώ είπε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Κώστα Σπηλιόπουλου, μιλώντας στον max fm με αφορμή την υπόθεση Novartis και την το θέμα της άρσης της ασυλίας Λοβέρδου. «Αυτά να τα δει το ΚΙΝ.ΑΛ. που σε τοπικό επίπεδο συμπορεύεται με ον ΣΥΡΙΖΑ. Το έχω πει ξανά και το έχω πει και στην πρόεδρο τη Φώφη τη Γεννηματά «Πές ότι θα έρθει κάτω ο Τσίπρας για ομιλία και καλέσει τους υποψήφιούς του να τους δείξει. Εμείς τι θα κάνουμε; Θα είμαστε από κάτω και θα χειροκροτούμε τον άνθρωπο που μας θέλει άρση για τον Λοβέρδο; Αυτά δεν γίνονται.


Σύμφωνα με το dete.gr o Κατσικόπουλος, τόνισε ότι το ΚΙΝ.ΑΛ. στην Περιφέρεια βρίσκεται ήδη σε άλλο συνδυασμό, ότι στην παράταξη Σπηλιόπουλου αναμένονται και άλλες εκπλήξεις με ηχηρά ονόματα του χώρου και όχι μόνο και ότι οι απειλές για διαγραφές δεν μπορούν να σταθούν με δεδομένες τις συνθήκες.

To tempo.gr αναφέρει πως την αμέριστη και απόλυτη στήριξή του στο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα , για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.Ο κ. Παπανδρέου σε ερώτηση που του έγινε, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην έκθεση PATRAS IQ, υπογράμμισε πως είχε και έχει άριστη συνεργασία σε πολλούς τομείς με τον Απόστολο Κατσιφάρα και απάντησε χαρακτηριστικά: Ο Γιώργος στηρίζει Απόστολο!

Δείτε το βίντεο:

https://www.agrinionews.gr/
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ