2019-04-15 18:11:31
Φωτογραφία για Διοικητής νοσοκομείου Αγρινίου: «Θα αποδοθούν ευθύνες για την ακύρωση των χειρουργείων καταρράκτη»
Την   11-4-2019  ακυρώθηκαν τα προγραμματισμένα – μετά την πρώτη επέμβαση –  χειρουργεία καταρράκτη  της Οφθαλμολογικής Μονάδας του Νοσοκομείου Αγρινίου και χωρίς να έχουν γνώση και ειδοποιηθεί ούτε τα αρμόδια θεσμικά όργανα, αλλά  ούτε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου πριν την απόφαση αυτή.

Τα παραπάνω επισημαίνονται σε ανακοίνωση της διοίκησης της Νοσηλευτικής Μονάδας. Σε δήλωση του ο διοικητής Αν. Τσώλης, εκφράζει τη λύπη του για το πρωτοφανές περιστατικό, ζητώντας συγγνώμη, δεσμευόμενος πως για το περιστατικό θα αποδοθούν ευθύνες.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τσώλη:

«Αυτή η ενέργεια είχε ως αποτέλεσμα  την τεράστια  ψυχική, και όχι μόνο, ταλαιπωρία των ασθενών πολιτών που είχαν προγραμματίσει  την χειρουργική  επέμβαση.

Ως Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Αιτολωακαρνανίας, ζητώ δημόσια συγγνώμη από τους ασθενείς πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν , αλλά και από όλους τους πολίτες που εξυπηρετούνται από την Νοσηλευτική Μονάδα του  Αγρινίου, όχι μόνο για την τεράστια και απίστευτη  ταλαιπωρία,  αλλά και για την πρωτοφανή, στα χρονικά του Νοσοκομείου, ενέργεια.


Ήδη από την πρώτη στιγμή που έγινα γνώστης του συμβάντος, όχι από τους υπεύθυνους για αυτή την απόφαση, αλλά  δια του προέδρου της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Νομού Αιτωλ/νιας, έγιναν άμεσα όλες οι  διαδικασίες και ενέργειες που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία για την απόδοση και καταλογισμό των  ευθυνών στους υπευθύνους.

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.»

 https://www.agriniopress.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ