2019-04-16 10:05:37
Φωτογραφία για Αναζητά νέο project το STAR...
Τα επόμενα βήματά τους σχεδιάζουν οι υπεύθυνοι του Star για την επόμενη σεζόν, διατηρώντας, αλλάζοντας και προσθέτοντας νέα... «βέλη» στη φαρέτρα τους!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του TV Έθνος και όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το Next Top Model ετοιμάζει τον δεύτερο κύκλο του, με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά και τα ίδια πρόσωπα στην κριτική επιτροπή, δηλαδή την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Άγγελο Μπράτη και τον Δημήτρη Σκουλό. Η Έλενα Χριστοπούλου θα διατηρήσει τον ρόλο του μέντορα όπως είχε και στον πρώτο κύκλο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ήδη για τον δεύτερο κύκλο του reality μόδας οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 800, ενώ υπάρχουν και 2.000 ακόμη ως «κάβα», καθώς στην έναρξη του περσινού πρώτου κύκλου του reality δεν είχε κλείσει η διαδικτυακή πλατφόρμα συμμετοχής. Μάλιστα, τα πρώτα pre-casting θα πραγματοποιηθούν προς τα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου.

Όσο για το έταιρο reality και δυνατό χαρτί του σταθμού, το MasterChef, παρ' όλο που δεν έχουν γίνει ακόμη συζητήσεις για τη συνέχισή του, ένας τρίτος κύκλος είναι βέβαιος, με τα νέα επεισόδια να ξεκινούν τον χειμώνα του 2020, πάντα φυσικά με τους ίδιους συντελεστές, τους αγαπημένους κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη.


Αυτό όμως που αναζητούν οι υπεύθυνοι του σταθμού είναι ένα νέο ψυχαγωγικό πρότζεκτ για το πρώτο μισό της σεζόν, μιας και δεν πρόκειται να βγει στον αέρα νέο MasterChef Junior. Το ρεπορτάζ του TV Έθνους μάλιστα αναφέρει πως πρόσφατα οι υπεύθυνοι του σταθμού βρέθηκαν στο διεθνές τηλεοπτικό παζάρι των Καννών, προκειμένου να δουν και εν συνεχεία να αποφασίσουν το πρόγραμμα που θα ενισχύσει τη βραδινή ζώνη του σταθμού από το φθινόπωρο.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ