2019-04-16 17:42:25
Φωτογραφία για Απαντήσεις για την υποψηφιότητα βαρίδι...
...στο συνδυασμό του Μπακογιάννη, απαιτεί ο Νάσος Ηλιόπουλος Μετά τις αποκαλύψεις  για τον υποψήφιο με το βιογραφικο βαρίδι, ο  υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων της Ανοιχτής Πόλης  καλεί τον Κώστα Μπακογιάννη «Να σπάσει τη σιωπή του». Ο...

Νάσος Ηλιόπουλος ζητά από τον πολιτικό του αντίπαλο, που έχει το χρίσμα της Ν.Δ.,  «να απαντήσει στα ερωτήματα που δημιουργούνται σχετικά με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού του, που όπως αποκάλυψε σήμερα η "Εφ.Συν."  αποτάχθηκε από τον ελληνικό στρατό για βαριά παραπτώματα και κατηγορήθηκε για "τρύπα" εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ,όταν ήταν διευθυντής στο φαρμακείο 401 ΓΣΝΑ».

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο επικεφαλής του συνδυασμού που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει τα εξής:

«Στο βαθμό που το συγκεκριμένο περιστατικό δεν διαψεύδεται, ερχόμαστε αντιμέτωποι, για άλλη μία φορά, με μια μακρά λίστα επιλογών του κυρίου Μπακογιάννη που έχουν ένα κοινό: κακή διαχείριση, οικονομικά ελλείμματα, οικονομική αδιαφάνεια, αναποτελεσματική διοίκηση… Είναι δεδομένο ότι η Αθήνα κινδυνεύει να συνεχίσει τον κατήφορο της ανυποληψίας και της εγκατάλειψης. Αυτή την Αθήνα, την ξέρουμε και δεν την έχουμε ανάγκη. Όχι μόνο γιατί είναι ηθικά απαράδεκτη, αλλά γιατί είναι αυτή που μας καθηλώνει στο παρελθόν. Περιμένω από τον λαλίστατο κ. Κώστα Μπακογιάννη μια απλή απάντηση».

πηγή: efsyn.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ