2019-04-17 08:25:02
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ : Εγκαίνεια εκλογικού κέντρου Νίκα - Ράπισμα Σαμαρά σε Τατούλη: “Δείξτε την πόρτα στην ανεκδιήγητη παρέα” !
 Με μία δυναμική συγκέντρωση στην καρδιά της Καλαμάτας, χθές βράδυ ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, έστειλε μήνυμα νίκης για τις ερχόμενες εκλογές. Εξαπέλυσε ευθείες βολές κατά της απερχόμενης περιφερειακής αρχής, ενώ παρουσίασε τις δικές του θέσεις και το σχέδιό του για αλλαγή σελίδας στην Πελοπόννησο.

Ο Παναγιώτης Νίκας τόνισε πως «η Πελοπόννησος αξίζει καλύτερα», μίλησε για τις χαμένες ευκαιρίες και τα όσα δεν έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, ενώ υπογράμμισε ότι ο ίδιος ότι έχει δεσμευτεί θα γίνει πράξη.

Μεταξύ άλλων στα εγκάίνεια του εκλογικού κέντρο οι πολιτευτές της Ν.Δ. Μίλτος Χρυσομάλλης ,Περικλής Μαντάς , Γιάννης Λαμπρόπουλος και Δημήτρης Σαμπαζιώτης, η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Νατάσσα Κυριακοπούλου, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη, Θανάσης Βασιλόπουλος, Μαρία Οικονομάκου, ο περιφερειακός σύμβουλος Περικλής Μαντάς,  και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι δήμων της Μεσσηνίας.

Μετά την ομιλία του κ. Νίκα ανέβηκαν στο βήμα και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό όλοι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Μεσσηνίας.

 Μήνυμα νίκης στη μεγάλη συγκέντρωση του

Παναγιώτη Νίκα, μεταξύ άλλων, έστειλε και ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.ο οπίος χαρακτηριστικά ανέφερε : “Δείξτε την πόρτα στην ανεκδιήγητη παρέα” 

ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΕΙΩΝ
newsmessinia
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ