2019-04-17 15:45:20
Φωτογραφία για «Να παραιτηθεί»...
Ο Στέλιος Κούλογλου, με μία δήλωση που ξεπερνά όλες τις προηγούμενες, προστίθεται στον κατάλογο των υποψήφιων ευρωβουλευτών που τάσσονται κατά του επίσης υποψήφιου ευρωβουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπή, στον απόηχο της περιβόητης συνάντησής του με τον Μητροπολίτης Καλαβρύτων, Αμβρόσιο.

«Ο κ. Κουρουμπλής διέπραξε ένα ολέθριο λάθος, μας εξέθεσε όλους, θα έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες του είτε παραιτούμενος είτε αναγνωρίζοντας το λάθος του» είπε στον ρ/σ News247 ο κ. Κούλογλου.

Σύμφωνα δε, με τον Στέλιο Κούλογλου, ο κ. Κουρουμπλής έπρεπε να πάρει μόνος του πρωτοβουλία να παραιτηθεί, λόγω του ότι στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είχαν δημιουργηθεί αναταράξεις λόγω της απομάκρυσης της Μυρσίνης Λοΐζου εξαιτίας του σκανδάλου.

Ο κ. Κούλογλου είναι ο τρίτος από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κυβερνώντος κόμματος που στρέφεται κατά του ανθυποψηφίου του. Έχουν προηγηθεί ο Κώστας Αρβανίτης, ο οποίος έχει αναρωτηθεί «γιατί είναι μαζί μας» ο κ. Κουρουμπλής και ο Γιάννης Μουζάλας, ο οποίος δήλωσε πως η συνάντηση Κουρουμπλή-Αμβρόσιου «μας προσβάλλει όλους».


Νέα επίθεση Αμβρόσιου σε ΣΥΡΙΖΑ για Κουρουμπλή

Στο μεταξύ, νέα ασπίδα προστασίας στον Παναγιώτη Κουρουμπλή σήκωσε την Τρίτη ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, με αφορμή τη συνάντησή τους που προκάλεσε «φουρτούνα» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και ξεσήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων. 

Σε κείμενό του στο προσωπικό του ιστολόγιο, με τις γνωστές σκληρές εκφράσεις, ο Αμβρόσιος υπερασπίζεται τον Παναγιώτη Κουρουμπλή λέγοντας «αυτό το μεγαλείο ψυχής ενός πολιτικού Προσώπου δεν είχαν τη δύναμη να το κατανοήσουν μερικά ανθρωπάρια» και προσθέτει «ψυχορραγούν, λοιπόν, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ γι΄αυτό και επαναστάτησαν εναντίον μας!»...
NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ταμείο στο Prime time...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ταμείο στο Prime time...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ