2019-04-17 22:39:42
Φωτογραφία για Η καλύτερη (Τσίπρα) και η χειρότερη (Βενιζέλου)…
Μακράν του καλού εαυτού του ο Χατζηνικολάου, άφησε τον συνομιλητή του να ασχημονεί κατά της κοινής λογικής και της νοημοσύνης των τηλεθεατών Σχόλιο NONEWS-NEWS

Με τον Τσίπρα έσκισε. Κέρδισε το δημοσιογραφικό στοίχημα (αλλά και τηλεθέαση).

Με τον Βενιζέλο ήταν ένας άλλος Χατζηνικολάου. Δεν…

τον πίεσε, σε κρίσιμα σημεία, εκεί που οι απαντήσεις έκαναν απίστευτα λογικά άλματα, ούτε του θύμισε ότι ο περίφημος νόμος «περί ευθύνης υπουργών», είναι δικό του δημιούργημα.

Έτσι:

Ξανακούσαμε τα περί σκευωρίας. Τα επιχειρήματα χωρίς αποδεικτική δύναμη – αλλά και με συνειδητή διαστρέβλωση των μέχρι τώρα γνωστών στοιχείων – έμειναν στον αέρα.

- Ποιοι πήραν μέρος;

- Η κυβέρνηση

- Οι δικαστές;

Εδώ ο Βενιζέλος απέφυγε να δώσει ευθεία απάντηση, όπως ο συνάδελφος του στο ΚΙΝΑΛ Θόδωρος Παπαθεοδώρου: Είναι συνεργοί στη σκευωρία.


Μίλησε για κάποιους «θύλακες» (στην προηγούμενη συνέντευξη στη Σία Κοσιώνη είχε πει κάτι παρεμφερές: Κρίκοι στο σώμα των δικαστών).

«Μα οι δικαστές βρήκαν ονόματα πολιτικών. Δεν θα ‘πρεπε να τα στείλουν στην Βουλή;»

Η απάντηση στην ερώτηση του Χατζηνικολάου ήταν: Πως τα βρήκαν; Από κάποιους ψευδομάρτυρες…

Η συνέχεια της ερώτησης (που δεν έγινε): Κι αυτοί οι «κάποιοι ψευδομάρτυρες», πως εμφανίστηκαν; Σύμφωνα με το νόμο δεν ορίστηκαν;

Έλεγαν ψέματα; Ό, τι και να λεγαν οι εισαγγελείς δεν είχαν δικαίωμα να το ψάξουν. Έπρεπε να στείλουν τα ονόματα στην Βουλή. Και αυτό έκαναν.

Που λοιπόν μέχρι εδώ προκύπτει σκευωρία;

Η δικογραφία επεστράφη στους εισαγγελείς και η έρευνα συνεχίστηκε. Σε τέσσερις – μετά τα όσα κατέθεσαν οι «κάποιοι ψευδομάρτυρες» - βγήκαν εκτός κάδρου. Για έναν – τον Λοβέρδο – ζητήθηκε Άρση ασυλίας και για τους υπόλοιπους πέντε συνεχίζεται η έρευνα.

Απορία

Μα αν είναι σκευωρία, πως εσάς σας αθώωσαν; «Δεν ήθελαν να σας έχουν όμηρο»; διατύπωσε την απορία του ο Χατζηνικολάου.

Ο Βενιζέλος προσπάθησε να ξεφύγει μέσα από έναν ακατάσχετο βερμπαλισμό, που δεν μπορούσε κανείς να καταλάβει τι ακριβώς εννοούσε, χωρίς όμως να μπορεί να λύσει την απορία του τηλεθεατή , για το πώς οι ψευδομάρτυρες γι’ αυτόν λειτούργησαν με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ενώ για τον Λοβέρδο – ενδεχομένως και για κάποιους από τους άλλους πέντε – όχι.

FBI

Ο Χατζηνικολάου δεν επέμεινε σε διευκρινιστικές ερωτήσεις, όπως κι όταν ο Βενιζέλος επανέλαβε πως το σκάνδαλο Novartis αφορούσε μόνο τους γιατρούς.

Η ερώτηση μα οι γιατροί ρυθμίζουν τις τιμές των φαρμάκων, δεν ακούστηκε.

Για το έγγραφο του FBI όπου αναφέρεται εμπλοκή πολιτικών προσώπων είπε πως δεν υπάρχει.

Αλλά, ούτε και ο παρουσιαστής υπήρχε για να του πει ότι έλεγε ψέματα.

Εσχάτη προδοσία

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαμήλωσε τον πήχη στο «περί εσχάτης προδοσίας».

- Ας μην φοβόμαστε τις λέξεις. Δεν πρόκειται για εσχάτη προδοσία της χώρας.

Κατά Βενιζέλο, πρόκειται για άρθρο του Συντάγματος που με την παραβίαση του από την κυβέρνηση, πλήττεται ο θεσμός της Δικαιοσύνης.

Για τον Ρασπούτιν (Παπαγγελόπουλο), που ΝΔ και ΚΙΝΑΛ έχουν κάνει σημαία για την περίφημη δήλωση του «το μεγαλύτερο σκάνδαλο από ιδρύσεων ελληνικού κράτους», είπε άλλα.

-Στην Βουλή ο κ. Παπαγγελόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει εμπλοκή πολιτικών.

Ο Χατζηνικολάου το άφησε και αυτό να περάσει.

Για τον Βενιζέλο τι να πούμε; Φαίνεται πως όταν σε πολύ έξυπνους ανθρώπους δεν τους βγαίνουν αυτά που έχουν στο μυαλό τους, μοιραία η σκέψη τους αρχίζει να κάνει φαύλους κύκλους…
NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ