2019-04-18 09:00:24
Φωτογραφία για Το απ΄ αιώνος απόκρυφον - Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής στην Ι. Μητρόπολη Μεσσηνίας
Σε κατανυκτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθές βράδυ 17  Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας με θέμα: "Το απ΄ αιώνος απόκρυφον".

Η Συναυλία έλαβε χώρα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας, την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε υμνολογικό αφιέρωμα από την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου έως και την Ανάσταση του Χριστού.

Συμμετείχαν οι Βυζαντινοί χοροί "Ο Άγιος Νεοϊερομάρτυς Λάζαρος ο Τριπολίτης" της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, οι "Μελωδοί" της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης, καθώς και ο Χορός της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Μεσσηνίας Πανοσιολ. Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, ο οποίος συνεχάρη τους συμμετέχοντες Βυζαντινούς Χορούς, καθώς και τον διοργανωτή της Συναυλίας κ. Κωνσταντίνο Σιάχο, Διευθυντή της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής, καθώς και Πρωτοψάλτη του Μητροπολιτικού Ναού. Τέλος, ευχήθηκε υγεία και καλή Ανάσταση σε όλους.
newsmessinia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ