2019-04-18 10:25:47
Φωτογραφία για «Ορισμένοι στη ΝΔ έχουν βάλει σκοπό να με κοντύνουν»...
Στον μύθο για το… Γεφύρι της Άρτας παραπέμπει η εικόνα που εμφανίζει η ΝΔ στο εσωτερικό της όσον αφορά στο κεφάλαιο «ενότητα», με την ηγεσία να παίρνει συχνά-πυκνά τον ρόλο του «πυροσβέστη», ώστε το κόμμα να εμφανίζεται ενωμένο προς τα έξω, ενόψει των εκλογών του Μαΐου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Ευρωβουλή.

Του λόγου το αληθές επιβεβαιώθηκε και από την πρόσφατη παρέμβαση του Βαγγέλη Μείμαράκη για το Νόμπελ Ειρήνης και τον Αλέξη Τσίπρα, η οποία προκάλεσε νέα «τρικυμία» στην Πειραιώς, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προσπαθεί να αμβλύνει τις εσωτερικές έριδες και αντιπαραθέσεις.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του news247.gr, ο «νυν» πρόεδρος της ΝΔ τηλεφώνησε στον «πρώην» το βράδυ της Δευτέρας, προκειμένου να αποφύγει μια νέα ρήξη στο εσωτερικό του κόμματος, με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να υπογραμμίζει ότι την επόμενη φορά σκοπεύει να αντιδράσει με οξύ τρόπο και δημοσίως.  «Ορισμένοι στη ΝΔ έχουν βάλει σκοπό να με κοντύνουν», φέρεται να είπε στον κ. Μητσοτάκη.

Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, ο κ. Μεϊμαράκης «βλέπει» τη σαμαρική πτέρυγα να είναι αυτή που τον έχει στοχοποιήσει. Άλλωστε, αποτελεί κοινό μυστικό στην Πειραιώς ότι στις σχέσεις των δύο πλευρών επικρατούν σιβηρικές θερμοκρασίες.

Σε κάθε περίπτωση, έναν μήνα περίπου πριν από τις εκλογές της 26ης Μαΐου, η ΝΔ ακόμα πασχίζει να ξεπεράσει τα εσωκομματικά της ζητήματα...

altsantiri.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ