2019-04-18 14:05:01
Φωτογραφία για Σοκ στο Αίγιο: Νεκρό βρέφος σε κάδο σκουπιδιών...
Ανατριχίλα προκαλεί η υπόθεση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας στο Αίγιο, με πρωταγωνίστρια μια 30χρονη που φέρεται να πέταξε το νεογέννητό της σε κάδο σκουπιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του filodimos.gr, υπήρξε ανώνυμη καταγγελία σύμφωνα με την οποία η 30χρονη πέταξε το μωρό της σε κάδο απορριμμάτων και στη συνέχεια πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο με αιμορραγία, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Το άτυχο βρέφος εντοπίστηκε νεκρό σε κάδο σκουπιδιών επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης στον συνοικισμό Νικ. Πλαστήρα στο Αίγιο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως όταν έφτασαν στο σημείο οι Αρχές το αγγελούδι είχε ήδη ξεψυχήσει. 

Αμέσως, άρχισαν οι έρευνες των αστυνομικών, προκειμένου να εντοπιστεί η μητέρα, στα ίχνη της οποίας έφτασαν ύστερα από την ενημέρωση των γιατρών του νοσοκομείου ότι μια νεαρή είχε παρουσιάσει αιμορραγία κατόπιν επιπλοκών από τοκετό χωρίς να έχει μαζί της το μωρό της.


Η νεαρή γυναίκα γυναίκα συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενη, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τους στενούς συγγενείς της για να τους πάρουν καταθέσεις και να καταλάβουν γιατί οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών που έδωσε εντολή να συλληφθεί, ώσπου να ολοκληρωθεί η προανάκριση η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πάντως, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν το άτυχο μωράκι ήταν ζωντανό όταν το άφησε μέσα στον κάδο. Έτσι, η σορός του θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, όπου θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, για να εξακριβωθεί αν πράγματι γεννήθηκε νεκρό ή ήταν ζωντανό όταν πετάχτηκε στον κάδο...
newpost.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ένοχος ο αστυνομικός...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ένοχος ο αστυνομικός...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ