2023-09-02 19:35:32
Φωτογραφία για ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Ι Π ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

 



«ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Ι Π ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ»

Μια νέα  εποχή  για το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου ξεκινά /Εγκρίθηκε η λειτουργία του ΧΥΤΑ

Κώστας Λύρος: Αισθάνομαι περήφανος  γιατί μιλάει το έργο μας και μπορώ να σας κοιτώ στα μάτια/ ζητώ ισχυρή εντολή για να έχουμε τη δύναμη να ολοκληρώσουμε όσα αρχίσαμε!.....



Με αφορμή την έγκριση λειτουργίας του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (Χ.Υ.Τ.Α.) ο Δήμαρχος του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος δήλωσε τα εξής:



«Η διαχείριση των απορριμμάτων και τα προβλήματα στον ΧΥΤΑ στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου είναι μια ιστορία που έρχεται από παλιά.



Μια δύσκολη και πολύπλοκη διαδικασία, χωρίς σωστές προτάσεις και επιλογές, χωρίς ειλικρινή σχέση με τους δημότες και μια πολιτική βούληση 13 και πλέον ετών η οποία όχι  μόνο δεν έδωσε τη λύση, αντιθέτως έθαβε το πρόβλημα κάτω από το «χαλί», όπως και τα σκουπίδια μες στο χώμα.



Αυτό το έλλειμμα προτάσεων, επιλογών, βούλησης και αποτελεσματικότητας ήρθε να το καλύψει η νυν Δημοτική Αρχή, η οποία τόλμησε να συγκρουστεί, αμύνθηκε  στην κάθε λογής  «λάσπη» και με αποφασιστικότητα πέτυχε την οριστική λύση, με τον καλύτερο  τρόπο για τα συμφέροντα του Δήμου.



Και όλα αυτά εν μέσω μιας πρωτόγνωρης κρίσης στην καθημερινή διαχείριση  των απορριμμάτων μας   στο «να μην έχουμε που να τα πάμε για 2 ολόκληρα χρόνια!».



Είναι πράγματι  μια μεγάλη και σπουδαία ημέρα για το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.



Μια τεράστια ανακούφιση αφού μετά από επιμονή, πείσμα και ατσάλινα νεύρα η Δημοτική μας Αρχή ξεπέρασε όλους τους σκοπέλους και είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη χορήγηση «Έγκρισης λειτουργίας Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (Χ.Υ.Τ.Α.) που βρίσκεται στην περιοχή «Συλλόγου Ακτημόνων Αγ. Συμεώνος», του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου».



Πλέον το Μεσολόγγι  γύρισε  οριστικά σελίδα!



 Αφήνουμε  πίσω το παρελθόν της ένοχης σιωπής και επικεντρωνόμαστε  στο παρόν και στο μέλλον δίνοντας οριστική λύση μετά από 13 περίπου ολόκληρα χρόνια ανοχής της μη νόμιμης λειτουργίας του ΧΥΤΑ .



Παλέψαμε  νυχθημερόν επειδή ο τόπος μας δεν μπορούσε να αντέξει άλλη περιβαλλοντική καταστροφή, υποβάθμιση της ποιότητας ζωής, επιβάρυνση της υγείας  των κατοίκων και δυσφήμιση  της ιστορίας και του πολιτισμού μας.



 Υποσχέθηκα ότι  θα υλοποιήσω το έργο  και κράτησα την υπόσχεση μου!



Προς όφελος όλων μας!



Πλέον ο  Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου κοιτάζει με άλλο μάτι την επόμενη μέρα και εγώ  αισθάνομαι περήφανος, γιατί μιλάει το έργο μας και μπορώ να σας κοιτώ στα μάτια.



Από σας, ζητώ ισχυρή εντολή για να έχουμε τη δύναμη να ολοκληρώσουμε όσα αρχίσαμε»

 



Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ