2012-06-12 22:43:02
Φωτογραφία για Το «ηλεκτροσόκ» φέρνει λεφτά στο ΑΧΕΠΑ
Έπρεπε να οδηγηθεί ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Γιώργος Βέργουλας στην έσχατη λύση της ενημέρωσης της εισαγγελίας για την οικονομική αιμορραγία του νοσοκομείου, για να παρέμβει... το υπουργείο.

Όπως ενημέρωσε ο κ. Βέργουλας το REDALERT, σήμερα υπήρξε παρέμβαση του υπουργείου με την οποία τονίζει ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρχει εκταμίευση χρημάτων για το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον διοικητή, θα καλυφθούν οι τρέχοντες ανάγκες, ενώ χωρίς να γνωρίζει το ποσό, υπολογίζει να καλύψεις τις προμηθεύτριες εταιρίες υλικών του νοσοκομείου, που ζητούν πληρωμές τοις μετρητοίς λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης.

Υπολειτουργούν για να μην κλείσουν τελείως

Λουκέτο έχουν βάλει αυτή την ώρα στο ΑΧΕΠΑ, το αγγειοχειρουργικό τμήμα, τα εξωτερικά ιατρεία με τις στεφανιογραφείες ενώ άλλα τμήματα υπολειτουργούν για να γίνει εξοικονόμηση υλικών «έτσι ώστε να μην κλείσουμε τελείως» όπως είπε ο κ. Βέργουλας.

Πάντως ο διοικητής στην ερώτηση αν στο μέλλον θα υπάρξουν και άλλα λουκέτα σε τμήματα, σχολίασε πως δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις, υπάρχει δυσλειτουργία αλλά ότι ελπίζει να πάνε τα πράγματα προς το καλύτερο.

Καμία μήνυση στον Εισαγγελέα

«Δεν υπάρχει μήνυση εναντίον κανενός» τόνισε στο REDALERT ο κ. Βέργουλας. «Ενημερώσαμε την Εισαγγελία. Καταθέσαμε το πρόβλημα. Την έντονη δυλσειτουργία του νοσοκομείου η οποία πιθανόν να καταλήξει σε απώλειες υγείας» τόνισε χαρακτηριστικά. 
redalert.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ