2019-04-22 10:58:20
Φωτογραφία για Ο Ντερμπεντέρης το 'ξερε αλλά δεν το γραφε...
«Γνωστή ιστορία η επιλογή Μαξίμου για τους παρουσιαστές ειδήσεων» Με αφορμή τη συνέντευξη Μαρινάκη και συγκεκριμένα τη δήλωση ότι το Μαξίμου του ζήτησε να δανείσει στον Καλογρίτσα 20 εκ ευρώ για να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια… 

Ο Γιάννης Πρετεντέρης κάνει έναν απολογισμό της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο μιντιακό σκέλος της και καταγγέλει ότι το...

Μαξίμου έχει άμεση εμπλοκή στην επιλογή παρουσιαστών και διευθυντών σε κανάλια! Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος γράφει στη στήλη του στο “Βήμα” ότι “Είναι γνωστή η ιστορία ότι στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν άμεση εμπλοκή στην επιλογή των βασικών παρουσιαστών και διευθυντών ειδήσεων κάποιων καναλιών”.

Υποθέτουμε (καλόπιστα) ότι ο δημοσιογράφος αναφέρεται σε περιφερειακά κανάλια και όχι στα αδειοδοτημένα εθνικής εμβέλειας… Διότι είναι αδιανόητο και κυρίως κόντρα στα στοιχεία του ρεπορτάζ να δεχθεί κανείς ότι οι δυο ή έστω ο ένας απο τους δυο παρουσιαστές ειδήσεων των πέντε καναλιών (δεδομένου ότι οι τρεις ήταν στην ίδια θέση πριν τις εκλογές του 2015) τοποθετήθηκαν από το Μαξίμου! Και αυτό διότι όλοι τους είναι υψηλού κύρους δημοσιογράφοι, με μακρά και επιτυχημένη διαδρομή, χωρίς σκιές ή άλλες υπόνοιες!


Επιπλέον στο ίδιο άρθρο, αλλά σε άλλο σημείο ο Γιάννης Πρετεντέρης μιλώντας για τις παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ στον Τύπο αναφέρεται εμμέσως πλην σαφώς και στη δική του περίπτωση ως βασικού σχολιαστή του MEGA γράφοντας: “Θα θυμίσω πως σύμφωνα με τον τότε πρόεδρο του MEGA, ο ΣΥΡΙΖΑ “από το 2014 είχε ζητήσει την εκδίωξη του βασικού σχολιαστή του MEGA”. Το αίτημα δεν έγινε δεκτό και ο Τσίπρας επανήλθε με νέα πρόταση να προσληφθεί στο MEGA ως σχολιαστής (και) ο γνωστός Καρτερός, τότε αρθρογράφος της ΑΥΓΗΣ και σήμερα διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Τσίπρα. 

Η πρόταση απορρίφθηκε και αυτή από το ΔΣ του σταθμού, που θεωρούσε ότι δεν είναι δουλειά των πολιτικών να κάνουν προσλήψεις σε ξένο μαγαζί. Των παραπάνω και πολλών άλλων έχω προσωπική γνώση για ευνόητους λόγους και κάποια στιγμή θα τα γράψουμε αναλυτικά”...

enimerosi24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ