2019-04-26 08:06:50
Φωτογραφία για Συνάντηση της Ένωσης Νοτιοανατολικής με τον Αρχηγό για τα προβλήματα, Ε.Κ.Α.Μ. κ.λ.π.
Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης

Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη, 25/4/2019 και ώρα 12:00, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Τσαπάρας και ο Ταμίας Νίκος Κορομηλάς, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Αρχηγό του Σώματος Αντιστράτηγο κύριο Αριστείδη Ανδρικόπουλο. 

Αφού ανταλλάχθηκαν ευχές για το Πάσχα, ευχαριστήσαμε τον κύριο Αρχηγό διότι, μετά την επίσκεψη που είχαμε πραγματοποιήσει στις 03/01/2019, είχαν τεθεί υπόψιν του έκτακτα ζητήματα που αφορούν τις Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής, τα οποία και επιλύθηκαν.

Φυσικά, τονίσαμε στον κύριο Αρχηγό ότι υπάρχουν και άλλα χρόνια προβλήματα με τις ημερήσιες αναπαύσεις και τα μέτρα ενίσχυσης άλλων Διευθύνσεων από τις Υπηρεσίες Τάξεως και Ασφαλείας, για τα οποία, θα πρέπει να βρεθούν άμεσες και ουσιαστικές λύσεις, έτσι ώστε, να  αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά.


Ο κύριος Αρχηγός μας επισήμανε πως από την ώρα που ανέλαβε τα καθήκοντα αυτά, διαπίστωσε ότι υπάρχουν ζητήματα όσον αφορά τα δικαιώματα του προσωπικού και γι’ αυτό και ζήτησε την πρόσληψη περισσότερων αστυνομικών από αυτούς που προσλαμβάνονταν μέχρι τώρα.

Τόνισε επίσης πως έχει δώσει σαφείς εντολές προκειμένου να μην παραβιάζονται τα δικαιώματα του προσωπικού, ιδιαίτερα οι ημερήσιες αναπαύσεις και αντιλαμβάνεται πως πρέπει να επιλύσει θέματα τα οποία λίμναζαν για πολλά χρόνια.

Επιπροσθέτως τόνισε πως τα ζητήματα που τέθηκαν από την Ένωσή μας, όσον αφορά το επίδομα της Ε.Κ.Α.Μ. και των Συνοδών Σκύλων, της ενίσχυσης του Αερολιμένα ενόψει της πληκτρολόγησης όλων των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α, αλλά και της παράτασης μεταστέγασης των Υπηρεσιών, ήταν λογικά και έπρεπε να επιλυθούν, όπως άλλωστε και έγινε.

Όσον αφορά το επίδομα της Ε.Κ.Α.Μ. μας επισήμανε ότι, σύμφωνα με την πρόταση που του είχαμε υποβάλλει, μαζί με τον εκλεγμένο αντιπρόσωπο που υπηρετεί στην Ε.Κ.Α.Μ., Κώστα Γρυπονησιώτη, αφού τροποποιήθηκε το Άρθρο 127 του Νόμου 4472/2017, συνεχίζουμε στη φιλοσοφία της επαναφοράς στην προγενέστερη κατάσταση και την επανένταξη της Ε.Κ.Α.Μ. στη Δ.Α.Ε.Α..

Το ζήτημα των συνόδων σκύλων, θα εξεταστεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

Κλείνοντας, ο κύριος Αρχηγός μας επισήμανε ότι αποτελεί υποχρέωσή του η επίλυση των ζητημάτων που αφορούν το αστυνομικό προσωπικό και γι’ αυτό, όπως δήλωσε, άνοιξε διάπλατα τις πόρτες του σε όλες τις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις αλλά και τις Δευτεροβάθμιες Οργανώσεις, χωρίς μεσάζοντες.

Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε τις ενέργειες – συναντήσεις μας, με εμπεριστατωμένες προτάσεις και παρεμβάσεις, για να επιτύχουμε καλύτερες συνθήκες για όλους.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!!
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι εφημερίδες σήμερα...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι εφημερίδες σήμερα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ