2019-04-26 18:11:57
Φωτογραφία για «Ο Αλαφούζος όταν έμαθε ήταν αργά»...
...«δεν υπάρχει οικογένεια Βαρδινογιάννη στον ΠΑΟ» Ο Βασίλης Κωνσταντίνου παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του Παναθηναϊκού και τώρα που...

η ζωή του είναι «πιο ήρεμη και πιο ήσυχη» καθώς βρήκε τους ρυθμούς του, όπως δηλώνει, αποφάσισε να μιλήσει για την ομάδα με την οποία είναι δεμένος 54 χρόνια, για τον Αλαφούζο, για

κάποιους που κατά τη γνώμη του δεν λειτούργησαν στην ΠΑΕ σύμφωνα με τις αρμοδιότητες και τις ευθύνες τους και για πολλά άλλα. Την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε στον Μπάμπη Τσιμπίδα για τον sport24.gr και σε αυτήν, πέρα από τις ευθείες κατηγορίες σε βάρος συγκεκριμένων πρώην συνεργατών του, ξεχωρίζουν οι αναφορές του στον Γιάννη Αλαφούζο για τον οποίο υποστηρίζει ότι «θα παρατήσει τον Παναθηναϊκό μόνο όταν θα γίνει βιώσιμος οικονομικά».

Ακόμα, είναι κατηγορηματικός –αναφερόμενος σε εικασίες και σενάρια – ότι ο Αλαφούζος έχει το πλειοψηφικό πακέτο του Παναθηναϊκού και «δεν υπάρχει οικογένεια Βαρδινογιάννη», ενώ δηλώνει ότι στην αρχή δεν ήξερε να διοικεί την ομάδα («όπως και όλοι όσοι πρόεδροι πέρασαν») και «όταν έμαθε ήταν κάπως αργά». Μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη που αφορούν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ακολουθούν:


** «Έχω πολύ μεγάλη εκτίμηση στον Γιάννη Αλαφούζο, γιατί όσο και αν φανεί περίεργο, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει βάλει πολλά λεφτά στον Παναθηναϊκό. Τα έβαζε με τον τρόπο που νόμιζε ότι θα κάνει αυτό που είχε στο μυαλό του. Σίγουρα στην αρχή, όπως και όλοι όσοι πρόεδροι πέρασαν, δεν ήξερε να διοικήσει μία ομάδα. Όταν έμαθε ήταν κάπως αργά. Ο Αλαφούζος δεν τα παράτησε και θα τα παρατήσει μόνο όταν ο Παναθηναϊκός θα γίνει βιώσιμος οικονομικά. Ξέρω ότι θέλει να βρει έναν επιχειρηματία ο οποίος θα μπορεί να ξανακάνει πρωταγωνιστή τον Παναθηναϊκό και όταν τον βρει, θα του δώσει τις μετοχές του. Αλλιώς, ο Αλαφούζος θα ξεχρεώσει την ΠΑΕ και θα περιμένει».

** «Από πέρυσι, ο Αλαφούζος έδωσε τρομακτικά ποσά για τα ελληνικά δεδομένα και πληρώνει τα λάθη του. Και εγώ υποστηρίζω ότι πρέπει να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν υπάρχει κάποιος. Όπως δεν ευσταθεί ότι ο Αλαφούζος δεν θέλει να δώσει τις μετοχές του και κερδίζει χρόνο. Δεν λέω ότι είναι τέλειος, αλλά όπως τον έζησα εγώ ξέρω ότι δεν ήθελε να συμβούν πολλά πράγματα».

** «Σαφώς και ο Αλαφούζος έκανε λάθη, τα παραδέχτηκε και ο ίδιος. Το ανέφερε στη δήλωση του τον Σεπτέμβρη του 2017. Αυτό που θέλω να διευκρινίσω, επειδή πολλά ακούγονται, είναι ότι ο Αλαφούζος έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και δεν υπάρχει δεύτερος, τρίτος κλπ. Δεν υπάρχει οικογένεια Βαρδινογιάννη. Σε αυτό είμαι κατηγορηματικός. Η μόνη σχέση που έχει ο Παναθηναϊκός με Βαρδινογιάννη, είναι με τον Γιώργο για την Παιανία και την ακαδημία».

harddog-sport.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ