2019-04-26 18:23:21
Φωτογραφία για Ορεστιάδα: Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ επισκέφθηκε ο Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης (φωτορεπορτάζ)
Αυτές τις Άγιες Μέρες που διανύουμε, επισκέφτηκαν το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ορεστιάδας  ο Διοικητής Δ’ Σ.Σ. Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης και ο Διοικητης της 3ης Μ/Κ Ταξιαρχίας Ρίμινι Ταξιαρχος κ. Μπουτλιάκης.

Τους υποδέχτηκε θερμά ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΟ Αρχοντίδης Αρχοντής, οι εργαζόμενοι και τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτό. Με αφορμή τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα, οι δυο εκπρόσωποι των Ενόπλων μας Δυνάμεων, προσέφεραν δώρα στα παιδιά και το προσωπικό και επισφραγίστηκε η άριστη συνεργασία του στρατού με τις Δομές της ΔΗΚΕΠΑΟ.

Το προσωπικό τους ξενάγησε στους χώρους της Δομής, όπου και έμειναν εντυπωσιασμένοι από την φροντίδα και την αγάπη που περιβάλλουν τους επωφελούμενους του Κέντρου.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΟ και το προσωπικό του ΚΔΑΠ ευχήθηκαν Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση στον Αντιστράτηγο και καλή δύναμη στο πολυσήμαντο και Εθνικής σημασίας έργο που επιτελεί το Δ’ Σ.Σ.

Υ.Γ: Πράγματι σπουδαία και αξιέπαινη η δουλειά που γίνεται απ’ όλους στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ. Το έργο τους αλλά και τα παιδιά που φιλοξενούνται, θα διευκόλυνε σίγουρα και η αποδοχή της δωρεάς του ειδικού λεωφορείου που αγοράστηκε με έσοδα φιλανθρωπικής συναυλίας που πραγματοποιήθηκε γι’ αυτό τον σκοπό. Ελπίζουμε τώρα που εκτελωνίστηκε και ο δήμος Ορεστιάδας μπορεί να το πάρει εντελώς δωρεάν όπως έγραψε το Evros-news.gr, ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης και ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΟ κ.Αρχοντίδης, σύντομα να ορίσουν την τελετή παράδοσης-παραλαβής.

https://www.evros-news.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Damage control από Πολάκη...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Damage control από Πολάκη...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ