2019-04-26 20:23:15
Φωτογραφία για Γιατί δεν βρίσκουν τα θύματα του serial killer;..
...στην Κόκκινη Λίμνη Κύπρου; - Νέα έρευνα αύριο... 

Αύριο αναμένεται να αρχίσει η έρευνα μέσα στην Κόκκινη Λίμνη αφού οι Αρχές έλαβαν το πράσινο φως από την κατασκευάστρια εταιρεία. Σήμερα, η λίμνη που περιέχει επικίνδυνο οξειδωτικό υλικό, ερευνήθηκε με τη χρήση Drone χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος ισχυρίστηκε ότι στην συγκεκριμένη τοποθεσία, έριξε τρία πτώματα. Αυτό της 29χρονης Maricar αλλά και τα πτώματα της 36χρονης Λιβία και της 8χρονης κόρης της. Για τα πτώματα των τελευταίων ο Νίκος Μεταξάς είπε στους ανακριτές ότι τα έβαλε σε βαλίτσες και τα πέταξε στην κόκκινη λίμνη η οποία βρίσκεται κοντά στο μεταλλείο του Μιτσερού.

Παράλληλα ολοκληρώθηκαν το απόγευμα χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, σημείο στο οποίο ισχυρίζεται ο 35χρονος, ότι βρίσκεται η 6χρονη Sierra. Σε δηλώσεις ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ανέφερε ότι έγινε υποβρύχια έρευνα με τη χρήση σκάφανδρου και οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε κρίσιμα σημεία.


Οι έρευνες σύμφωνα με τον κ. Τράγκολα θα συνεχιστούν αύριο.

Γιατί δεν μπορούν να μπουν στην Κόκκινη Λίμνη;

Μέχρι στιγμής δεν έχουν πάει δύτες στο σημείο για να βρουν τα τρία πτώματα γιατί είναι αμφίβολο αν το τοξικό νερό στην λίμνη που περιέχει χαλκοπυρίτη και σιδηροπυρίτη είναι ασφαλές και επίσης δεν υπάρχει καλή ορατότητα.

Ετσι πρέπει πρώτα να γίνει ανάλυση των συστατικών του νερού ώστε να εκτιμηθεί αν τα χημικά που περιέχει μπορεί να έχουν εξαφανίσει τα πτώματα ή άλλα στοιχεία σημαντικά για την έρευνα.

Την ίδια ώρα, στο φράγμα Ξυλιάτου, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά, γίνεται έρευνα από δύτη με σκάφανδρο παροχής αέρα από την επιφάνεια, για να εντοπιστεί το πτώμα της 6χρονης Sierra, την οποία ο δράστης επιμένει ότι έχει πετάξει εκεί. Ε

Ερευνες για συλλογή τεκμηρίων συνεχίζονται και στο πεδίο βολής «Κόκκινος Μύλος» στο χωριό Ορούντα, όπου χθες ο serial killer της Κύπρου Νίκος Μεταξάς υπέδειξε που είχε πετάξει το πτώμα άγνωστης γυναίκας από την Ινδία ή το Νεπάλ. Και μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποιο ακριβές στοιχείο για να διαπιστωθεί η ταυτότητα της...

Υπάρχουν και άλλα θύματα;

Μέχρι στιγμής, του έχουν αποδοθεί επτά δολοφονίες, - μετά από δικές του ομολογίες - και κανείς δεν είναι σίγουρος ότι έχει σταματήσει εκεί... Τα επτά θύματα του από τα όσα μέχρι στιγμής έχει αποκαλύψει είναι: Η 38χρονη Marry Rose Tiburcio, η 6χρονη κόρη της Sierra Graze Seucalliuc, η 28χρονη Arian Palanas Lozano, η 29χρονη Maricar Valtez Arquiola, η 36χρονη Livia Florentina Bunea, η 8χρονη κόρη της Elena Natalia Bunea και ακόμα μία γυναίκα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Τα τέσσερα πρώτα θύματα κατάγονται από τι Φιλιππίνες, τα άλλα δύο από τη Ρουμανία και το τελευταίο είτε από την Ινδία είτε από το Νεπάλ, καθώς ο καθ’ ομολογία δράστης δεν θυμόταν την εθνικότητα...

πηγή: politis.com.cy &iefimerida.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ