2019-04-27 12:00:19
Φωτογραφία για «Δραπεεύει συνεχώς ο Μητσοτάκης»…
...«έχει κάνει τους αντιπερισπασμούς δεύτερη φύση του» Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και «στο παλιό καθεστώς της κοινωνικής ισοπέδωσης, της διαφθοράς και της διαπλοκής», κάνει ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Αυγή».

«Σε αυτές τις εκλογές οι πολίτες δεν θα ψηφίσουν μόνο με κριτήρια ευρωπαϊκά αλλά και εθνικά. Και το αποτέλεσμά τους θα βάλει τέλος στην προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να παλινορθώσει το παλιό καθεστώς εξουσίας που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Τζανακόπουλος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μάλιστα, κατηγορεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι «δραπετεύει» συνεχώς, έχει κάνει τους αντιπερισπασμούς «δεύτερη φύση του», ότι χρησιμοποιεί διάφορα επικοινωνιακά τεχνάσματα για να μεταθέσει το κέντρο βάρους της αντιπαράθεσης. «Οι πολίτες κατανοούν ότι η πολιτική σύγκρουση αφορά την οικονομία, τις θέσεις των πολιτικών δυνάμεων για το κοινωνικό κράτος, τη διαφθορά, την ανεργία, την αγορά εργασίας, το μισθό. Και σε όλα αυτά τα ζητήματα οι θέσεις του κ. Μητσοτάκη προκαλούν ανατριχίλα στην μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, όπως για παράδειγμα η θατσερική του άποψη για την κατάργηση του οκταώρου, του δώρου Χριστουγέννων, για το ασφαλιστικό Πινοσέτ και ο κατάλογος δεν έχει τέλος», σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος...
ethnos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ