2019-04-30 16:35:32
Φωτογραφία για Η βαλλιστική εξέταση έδειξε το όπλο που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία
Σφαίρα διαμετρήματος 0,38 χιλιοστών η οποία βλήθηκε από περίστροφο 357 ή 38 special χτύπησε στη δεξιά κροταφική χώρα την 8χρονη Αλεξία στην αυλή του σπιτιού της στις Θεσπιές Βοιωτίας ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα.

Το βλήμα που αφαιρέθηκε από το κεφάλι της μικρής στάλθηκε για βαλλιστική έρευνα και το αποτέλεσμα επιβεβαίωσε τις αρχικές εκτιμήσεις των αστυνομικών.

Η ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων συνεχίζει το έργο της στην περιοχή προκειμένου να αποτυπώσει την τροχιά του βλήματος ώστε οι αστυνομικοί να φτάσουν στον υπεύθυνο.

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της Αλεξίας η οποία νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων.

Όπως είπε άλλωστε ο διοικητής του νοσοκομείου στο newsit.gr το παιδί είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση και θα χρειαστούν κάποια 24ωρα για να μπορούν οι γιατροί να είναι αισιόδοξοι Συγκλονίζει ο πατέρας: «Είδαμε το παιδί μας μέσα στα αίματα»


Ο πατέρας της μικρής μίλησε τη Δευτέρα στο Open TV, μέσα από το νοσοκομείο, για τις δραματικές στιγμές που βιώνει η οικογένειά του.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήμασταν όλοι μαζί έξω, το παιδί έπαιζε με τα αδέρφια του και το ξαδερφάκι του. Ξαφνικά το είδαμε με τα αίματα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και θα μιλήσουμε μετά, δεν αντέχω...» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το κορίτσι έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του μαζί με τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του, όταν η σφαίρα το χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα το παιδί να πέσει αναίσθητο στο έδαφος, μπροστά στα μάτια των γονιών του.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Θήβας, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, οδηγήθηκε στη Χαλκίδα όπου οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να διακομιστεί στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ