2019-05-01 10:00:12
Φωτογραφία για Πασχαλιάτικες διακοπές στην Κρήτη για Αλέξη Τσίπρα και Παύλο Πολάκη (pics)
Την παρέα του Παύλου Πολάκη έχει επιλέξει για μια ακόμη φορά ο Αλ. Τσίπρας στις πασχαλιάτικες αυτή τη φορά διακοπές που κάνει οικογενειακώς στην Κρήτη στέλνοντας ένα ακόμη σαφές μήνυμα προς όλες τις πλευρές και ειδικά προς το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξή του προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Λίγες ημέρες μετά την ξεκάθαρη θέση που έλαβε από το βήμα της Βουλής υιοθετώντας τον Π. Πολάκη και την αήθη επίθεσή του κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, ο Πρωθυπουργός, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr δημοσιεύοντας και σχετική φωτογραφία, βρέθηκε στο Ρέθυμνο σε παραλιακή ταβέρνα συνοδευόμενος από τον, κατά δήλωσή του, «αψύ σφακιανό».

Η κίνηση αυτή του Αλ. Τσίπρα αποτελεί μήνυμα. Και απευθύνεται προς όλους, ειδικά προς το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και όσους έσπευσαν να καταδικάσουν ή έστω να τηρήσουν αποστάσεις από το ήθος και το ύφος του Π. Πολάκη, παρά την παρέμβασή του στη Βουλή όπου και δήλωσε ότι στην περίπτωση που η Ν.Δ. καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά του αναπληρωτή υπουργού ο ίδιος θα θέσει θέμα ψήφου εμπιστοσύνης προς το σύνολο της κυβέρνησης και τον ίδιο.


Ουσιαστικά με τη δήλωσή του αυτή την προηγούμενη εβδομάδα ο Αλ. Τσίπρας υιοθέτησε πλήρως τη συμπεριφορά του υπουργού του γεγονός που προκάλεσε ερωτήματα στο εσωτερικό του κόμματός του αφού επέτρεψε την πλήρη ταύτισή του με ένα πρόσωπο που κατ επανάληψη έχει προκαλέσει.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν τοποθετηθεί ο πρωθυπουργός στη Βουλή είχε μιλήσει ο Ν. Φίλης, ο οποίος σημειώνοντας πως θεωρεί ότι εκφράζει το σύνολο σχεδόν των βουλευτών του κόμματός του είχε κάνει λόγο για ήθος και ύφος που δεν εκπροσωπεί την αριστερά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι αντιδράσεις για την αήθη επίθεση του Π. Πολάκη κατά του Στ. Κυμπουρόπουλου ήταν έντονες από την πλειοψηφία όχι μόνο των κομμάτων αλλά και των πολιτών, ενώ το θέμα έλαβε και διεθνείς διαστάσεις με το Politico να αναφέρει ότι είναι αδιανόητο μέλος αριστερής κυβέρνησης να επιτίθεται με τέτοια ωμότητα σε άτομο με αναπηρία.
greece-salonikia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ