2019-05-05 21:13:41
Φωτογραφία για Αήττητος Πρωταθλητής
Ο ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία καθώς επικράτησε με 0-2 του ΠΑΣ στα Γιάννινα και κατέκτησε αήττητος το φετινό πρωτάθλημα, με συνολικό απολογισμό 26 νίκες και 4 ισοπαλίες. Παρά τις απουσίες, ο Δικέφαλος δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα από τους γηπεδούχους (που υποβιβάστηκαν με αυτό το αποτέλεσμα) και με δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στη φετινή Super League.

Αναγνωριστικό ήταν το ξεκίνημα του αγώνα για τις δυο ομάδες που προσπαθούσαν να βρουν πατήματα και χώρους μέσα στο γήπεδο. Χαρακτηριστικά ήταν τα πολλά αβίαστα λάθη στις μεταβιβάσεις στο χώρο του κέντρου και οι αλλαγές στην κατοχή της μπάλας. Ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε κυρίως με τον Μπίσεσβαρ να φτιάξει παιχνίδι και από τα πόδια του Ολλανδού ξεκίνησε η πρώτη καλή φάση στο 14′. Εκεί, ο Ζαμπά έδωσε στον Άκπομ αλλά το πλασέ του τελευταίου απέκρουσε ο Μιχαήλ. Ο Δικέφαλος έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 31′
. Ο Άκπομ κέρδισε το φάουλ εκτός περιοχής, την εκτέλεση ανέλαβε ο Ολιβέιρα αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και απομακρύνθηκε. Ο ΠΑΟΚ, που ανέβασε στροφές μετά το πρώτο 20λεπτο και κυριαρχούσε στο γήπεδο, στο 37′ βρήκε δίχτυα με τον Άκπομ, μετά από πάσα του Μπίσεσβαρ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 39′, ο Άγγλος απείλησε εκ νέου με κεφαλιά, και ένα λεπτό αργότερα, ο Πέλκας ήταν αυτός που δεν κατάφερε να σκοράρει με πλασέ εντός περιοχής. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με ένα ακόμα σουτ του Άκπομ, το οποίο μπλόκαρε ο Μιχαήλ, και το 0-0 να παραμένει. Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, με τους παίκτες του ΠΑΣ να δημιουργούν στα πρώτα λεπτά 1-2 καλές φάσεις για γκολ, οι οποίες όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν γρήγορα και στο 61′ βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Πέλκας εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του Μιχαήλ, έκανε την κούρσα, σέρβιρε στον Άκπομ, κι αυτός με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 0-1. Στο 69′, ο Ενρίκε πέρασε στη θέση του Μπίσεσβαρ, ενώ στο 70′ ο Κρέσπο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 79′ μπήκε και ο Σάκχοφ αντί του Ολιβέιρα, με τον Ουκρανό να σκοράρει μερικά δευτερόλεπτα μετά! Ο Πέλκας εκτέλεσε με σέντρα φάουλ από δεξιά και ο Σάκχοφ με κεφαλιά έκανε το 0-2 σφραγίζοντας τη νίκη για τον ΠΑΟΚ. Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικά, με κάποιες διακοπές λόγω επεισοδίων από τους οπαδούς των γηπεδούχων, και το 0-2 έμεινε ως το τελικό σκορ.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ