2012-06-13 12:55:05
Φωτογραφία για Οι Γερμανοί δεν ανησυχούν για τον Τσίπρα
Δεν ανησυχούν καθόλου στην Γερμανία με το ενδεχόμενο της εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το «Βήμα»: «Δεν ανησυχούμε πολύ για το εκλογικό αποτέλεσμα, ακόμη και αν οι κάλπες βγάλουν νικητή τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωνε τις προάλλες εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών που θέλει να μείνει ανώνυμος. «Είμαστε σίγουροι ότι οι εκπρόσωποί του αργά ή γρήγορα θα αποδεχθούν το αναπόφευκτο και θα συμβιβαστούν με το μνημόνιο. Ως τότε θα περιμένουμε».

Φαίνεται έχουν λόγους να μην ανησυχούν οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι τοκογλύφοι, από τη… συντροφιά του Τσίπρα. Μάλλον έχουν δέσει τον… γάϊδαρό τους.

Κι αν κρίνουμε από τις προχθεσινές δηλώσεις του κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, στον Real Fm, τον έχουν δέσει για τα καλά: «Αν βγούμε πρώτο κόμμα θα προσπαθήσουμε να διαμορφώσουμε μία κυβέρνηση. Αυτό απαιτεί κοινοβουλευτική πλειοψηφία που σημαίνει ότι θα επιδιώξουμε βάζοντας και νερό στο κρασί μας όπου χρειαστεί να εξασφαλίσουμε τη συνεργασία κομμάτων που θεωρούμε συγγενέστερα όπως η ΔΗΜΑΡ. Μπορούμε να είμαστε ανοιχτοί στη στήριξη ή την ανοχή άλλων κομμάτων όπως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, το ΚΚΕ, ενδεχομένως το ΠΑΣΟΚ, ή δυνάμεις από το χώρο της ΝΔ».

Τα συμπεράσματα δικά σας!
Πηγή
kostasxan.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ